Sofra posle sedam godina raskinuo ugovor sa Žikom Jakšićem: Ima čvrst razlog

09.09.2022

07:58

0

Harmonikaš je u znak zahvalnosti na divnoj saradnji poslao tortu na adresu „Granda“

Sofra posle sedam godina raskinuo ugovor sa Žikom Jakšićem: Ima čvrst razlog
Screenshot_2 - Copyright Printscreen/RTS

Harmonikaš Aleksandar Sofronijević Sofronac je posle sedam godina saradnje sa „Grandom“, odlučio da se upusti u nove poslovne izazove i prekine sedmogodišnju saradnju koju je imao sa Žikom Jakšićem i emisijom „Nikad nije kasno“. 

Naime, Žika Jakšić je obavestio javnost da Sofru čekaju novi projekti zbog kojih je bio primoran da prekine dugogodišnju saradnju, a da će na njegovo mesto doći novi talentovani muzičari.

Printscreen/YouTube/Nikad nije kasno
Žika Jakšić

 

- Moram prvo da se zahvalim Sofri, sedam godina smo se družili. Međutim, oni su stasali i prevazišli ovu formu, imaju jako puno posla i neke nove projekte. Mi sada imamo naš orkestar „Nikad nije kasno“, to su mladi momci o kojima neću puno da pričam, sve ćete videti i čuti u prvoj emisiji - rekao je Žika za „Grand online“, a sad se oglasio i Sofronijević koji je jednim gestom na setu oduševio stare saradnike i prijatelje.

Naime, na Grandovu adresu stigla je torta kojom se Sofra zahvalio ekipi emisije za sedmogodišnju saradnju i druženje kroz najemotivniji šou, a koja nosi i specijalnu poruku.

Instagram printscreen/sofronacc
Sofra u znak zahvalnosti na dobroj saradnji sa Žikom poslao tortu na adresu Granda

 

- Hvala za sedam divnih godina „Nikad nije kasno“. Voli vas vaš Sofra! Srećno i uzdravlje - piše na torti kojom je poželeo sreću u novoj sezoni, čime je oduševio kompletnu ekupu na snimanju, posebno Žiku, Mareta i Draganu.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike