Jovana Jeremić ponovo potkačila muškarce: Mrzite me, ali novac morate da imate!

01.12.2022

07:43

6

Voditeljka ima svoj stav kada su materijalne stvari u pitanju i od toga ne odustaje

Jovana Jeremić ponovo potkačila muškarce: Mrzite me, ali novac morate da imate!
Jovana Jeremić - Copyright 24sedam/Nemanja Vujčić

Voditeljka Jovana Jeremić neretko šokira javnost svojim izjavama, a u poslednje vreme su joj najviše na meti muškarci i novac. 

Jovana uvek tvrdi da je sve stekla sama, sa svojih deset prstiju, ali ima i izuzetaka - kada mora muškarac da bude taj koji će imati više novca od žene.

ATAImages/ Antonio Ahel
Jovana Jeremić

- Prvo što ću vaspitavati svoje muško dete je da mora da ima mnogo para. Muškarac koji nema para podhitno mora da nabavi te pare, ili ne može funkcionisati. Muškarac bez novca nije muškarac. Možda će da me mrze sada zbog ovoga, mrzite me ali niste muškarci ako nemate novac - rekla je Jovana u jednoj emisiji.

Ovo, inače, nije prvi put da voditeljka šokira izjavom, pa je tako nedavno napravila pometnju kada je ispričala ceo spisak stvari koje "svaki muž mora da ispuni".

ATAImages/Antonio Ahel
Jovana Jeremić

- Kada rodiš dete muškarcu, dužan je da ti kupi roleks, stan u centru Beograda i najnoviji automobil. Ako živi u unutrašnjosti to mora biti kuća, roleks i najnoviji automobil. Izvini, neka zaradi. Mora da obezbedi svoju suprugu! - izjavila je tada Jeremićeva.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike