Jovana Jeremić dovela ćerku na posao: Zbog komentara gosta na račun njene naslednice, voditeljka napravila haos (FOTO)

15.11.2022

18:25

2

Kada je jedan sagovornik izjavio da s obzirom na to kakvo ime nosi njena ćerka, ona mora biti uspešna, Jeremićeva je skočila i istakla da „ona ništa ne mora“

Jovana Jeremić dovela ćerku na posao: Zbog komentara gosta na račun njene naslednice, voditeljka napravila haos (FOTO)
Jovana Jeremić - Copyright Tv Pink Printscreen

Voditeljka Jovana Jeremić dala je otkaz na Hepi televiziji jer je želela posao i radno vreme koje joj omogućava da se više posveti ćerki i njenom odrastanju. Otkako je startovala sa radom na Pink televiziji, ona je publici priređivala razna iznenađenja, a sada je dovela ćerkicu Leu na posao.

Ona je u studiju sve vreme sedela kraj nje zajedno sa gostima i nije ometala majku dok radi svoj posao. U jednom trenutku jedan gost je prokomentarisao da s obzirom na to kakvo ime nosi, da mala Lea mora da bude uspešna, na šta je mu je Jovana oštro odgovorila.

 

- Ne mora ništa, samo neka je ona meni živa i zdrava. Nije ona tema emisije, nego vi. Pošto su meni ceo život tražili da nešto moram, da se udam, da rodim, da budem super student, da zaradim puno para, da kupim sebi stanove u Beogradu... Moja ćerka ne mora ništa. Ne dozvoljavam nikome u mom prisustvu, da mojoj ćerki kaže da nešto mora - kazala je jasno Jovana, pa nastavila u istom tonu:

- To je taj mentalitet Srba. Žensko dete sve mora. A što ne pitate muškarce? Što njih u većini slučajeva žene izdržavaju. Ko je rekao nekom sinu, ti moraš da zarađuješ mnogo para. Moraš da izdržavaš ženu i svu decu. Ne, nego vaspitavaju sinove samo za sebe da ima. Ma važi - govorila je srdito Jovana Jeremić u emisiji „Novo jutro“.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike