Cobe o bivšim ljubavima, novcu, poklonima i praznicima: Kad sam se oženio, postao sam drugi čovek!

30.12.2022

23:31

0

Pevač se dotakao i „Zvezda Granda", pa priznao da bi rado prihvatio poziv Saše Popovića da se priključi ekipi žirija ovog talent-šoua

Cobe o bivšim ljubavima, novcu, poklonima i praznicima: Kad sam se oženio, postao sam drugi čovek!
Slobodan Batjarević Cobe - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Slobodan Batjarević Cobe još od samog starta, u „Zvezdama Granda" 2007. godine, uživa u velikoj popularnosti. Za njim je dugi niz veoma uspešnih godina, međutim, 2022. za njega je bila najposebnija, kako se na privatnom planu ostvario i kao deda.  

Novu 2023. će zato sačekati u porodičnom okruženju, a ne za mikrofonom.

- Ovoga puta ću biti kod kuće sa porodicom. Jedostavno tako želim i ove godine sam odlučio da budem u krugu najbližih, a i svakako sam do sada uvek bio na nastupima. Godinu dana sam bio u Berlinu tako da smo sada kod kuće svi zajedno - počeo je on u razgovoru za „Grand onlajn", pa otkrio koji će svoj stari nastup zasigurno zauvek pamtiti.

- To je sigurno nastup u Las Vegasu, jer mi je taj grad od detinjstva fascinantan i, eto, hvala Bogu da sam doživeo da ga vidim. Bio sam tamo pet dana, pevao sam i uživao kao nikad. Zaista je to nešto nezaboravno - kaže Cobe.

Na pitanje s kim bi sa estrade voleo da sarađuje u budućnosti, odgovorio je:

- Iskreno, voleo bih da snimim duet sa Radom Manojlović ili Katarinom Živković. One su mu jako drage, jer ipak su one osobe sa kojima sa počeo svoju karijeru. Gotivim ih i kao pevače i kao osobe.

U najnovijoj životnoj ulozi, sa druge strane, kaže da se dobro snalazi i maksimalno uživa u „tituli najmlađeg dede sa scene".

„Unuka je naša mezimica!"

- Verujte mi i te kako dobro. Ne mogu da vam objasnim kolika je sreća biti deda. Toliko uživam sa unukom, ma, ona je naša mezimica. Svaki slobodan trtenutak provodim sa njom, igramo se, idemo u šetnje i moram da priznam da mi veoma teško pada kada sam u Srbiji i kada je ne vidim nekoliko dana.

Slobodan Batjarević Cobe, Instagram printscreen/cobebatjarevic_official
 

Uzimajući u obzir da smo svi na korak do velikih praznika, Cobe je otkrio i da li on veruje u Deda Mraza.

„Deda Mraz je moj džep!"

- U Deda Mraza ne verujem, za mene je to, šta znam, neki izmišljen lik. Deda Mraz je moj džep, lepo kupiš svim članovima porodice ono što želiš i učiniš ih najsrećnijim u tom trenutku. Sad će Deda Mraz da me mrzi - nasmejao se pevač, pa nastavio o poklonima i tome da li voli iznenađenja.

- Naravno da volim, pa kao i svaki čovek. Mogu da priznam da me svi članovi familije uvek iznenade, ali ono što mi je posebno drago je što to ne čine samo kada je rođendan ili Nova godina već i bez ikakvog povoda. To je samo jedan od razloga zašto volim i poštujem svoju porodicu. Uvek se trude i zalažu da bih ja bio srećan, oni su moje najveće blago.

Cobe je, inače, umnogome narodu postao jedan od omiljenih pevača zbog svoje iskrenosti i spontanosti. Na pitanje da li ga je to nekada u ljubavi možda koštalo, odgovorio je:

- Uh, zarad ljubavi sam svašta činio! Iskreno, kao momak sam bio veliki ženskaroš i baš sam bio lud za tim stvarima, provod, ženske... Ma, bio sam baš blesav. I onda kada sam oženio i dobio sina, postao sam drugi čovek i shvatio da je porodica najvažnija. Moja supruga, deca i moja mala unuka su moj život sada. Živim za to da oni budu srećni. Za ceo svoj život sam prošao mnogo toga, obišao sve kontinente tako da nemam za čim da žalim.

Kako su mu i „zvezde Granda" obeležile život, ne čudi što bi rado prihvatio jedan veliki poziv Saše Popovića - da se pridruži ekipi žirija talent-šoua, ukoliko do tako nečeg dođe.

Saša Popović, Printscreen ,,Zvezde Granda"
 

- Naravno da bih prihvatio! Moja karijera je tu počela i na toj sceni sam stvorio svoje ime, kao i hitove. I dalje volim da pratim takmičenje i svaki put kada imam vremena sam uz „Zvezde Granda“.

Po pitanju toga s kojim članom žirija misli da bi se najbolje slagao, rekao je:

- Definitivno je osoba sa kojom bi se najviše slagao bila Jelena Karleuša. Sve što ona kaže je istina i mnogo mi se sviđa njen stav. Ali moram da priznam da osoba sa kojom takođe smatram da bih se izuzetno slagao od trenutnog sastava je Marija Šerifović.

- Ona je jedna od najtalentovanijih osoba na javnoj sceni kada je reč o muzici i kompetentna je za sve što govori kandidatima - zaključio je za pomenute medije on.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike