Zvezda „Granda" u vojsci proveo svega četiri dana: Jedva sam se izvukao, a svi su znali ko sam čim sam zakoračio u kasarnu!

08.12.2022

22:40

0

Bio je i te kako zahvalan kada su ga pustili na svirke i turneje

Zvezda „Granda" u vojsci proveo svega četiri dana: Jedva sam se izvukao, a svi su znali ko sam čim sam zakoračio u kasarnu!
Slobodan Batjarević Cobe - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Iako je za muškarce služenje vojnog roka bilo obavezno, Slobodan Batjarević Cobe je tamo proveo svega četiri dana. Kako je objasnio za jedne domaće medije, u tom periodu ga mesto nikako nije držalo i sve o čemu je razmišljao bile su svirke, nastupi, te turneje.

- Meni je bio problem da dugo budem u jednom prostoru, a najveći i glavni problem su bile svirke i nastupi. Molio sam ih da me puste i bili su fer. Pustili su me na dve godine da odradim turneje i nastupe. Posle su ukinuli vojsku i, eto, ostalo je na tome da sam bio samo četiri dana. Pa, široko! Ja sam nemirko, ne drži mene mesto - nasmejao se pevač, piše „Grand onlajn", kog su svi dobro znali još kada je zakoračio u kasarnu.

U to vreme, naime, on je bio u jeku svoje slave zbog „Zvezda Granda" i tamo bi ga stalno terali da peva.

- Non-stop su me molili da im pevam, ali bukvalno. I naravno svi su me prepoznali kada sam došao u kasarnu. Ali to mi je lepa uspomena, jer sam upoznao mnogo drugara tamo, mada sebe nikako nisam video tamo, nisam ja taj tip. Samo sam u tom periodu želeo da idem na svirke, uopšte me nije držalo mesto. Sećam se, već sam potpisao ugovor sa „Grandom" i jedva sam se izvukao zbog zakazanih nastupa. Da nisam bio muzičar, ko zna, možda bi okolnosti bile drugačije - rekao je on, pa otkrio i šta bi u vojsci radio da ne zna da peva.

Slobodan Batjarević Cobe, ATAImages/Antonio Ahel
 

- Ne znam, ali sigurno ne bih kuvao (smeh). Znam samo jaja da ispržim i da spremim supu. Nema ništa bez moje Ane, bez nje bih crk’o gladan - našalio se Cobe.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike