Cobe u 40. postao deda! Unuka je rođena u Berlinu i o njoj je ćutao mesecima: „Ona je moja prva radost!"

08.01.2022

06:55

0

Pevačev sin je malu Anu dobio protekle godine

Cobe u 40. postao deda! Unuka je rođena u Berlinu i o njoj je ćutao mesecima: „Ona je moja prva radost!"
ATAImages/Antonio Ahel

Finalista treće sezone talent-šoua „Zvezde Granda", Slobodan Batjarević Cobe, sa tek 40 postao je, kako kaže „najmlađi deda na svetu". Sin Nebojša je malu Anu dobio protekle godine, a cobe je o svojoj „prvoj radosti", kako je još zove, mesecima ćutao - sa željom da svoju porodicu „drži" podalje od reflektora. 

Inače, pevač pored Nebojše, koji je u Berlinu, ima i ćerku Slađanu koja živi u Leskovcu. U brak je stupio sa svega 18, a unuka je dobila ime po njegovoj supruzi Ani. 

- Tačno je, prošle godine sam postao deda, najmlađi deda na svetu. Stigla je moja Ana, moja prva radost - rekao je s ponosom za „Grand onlajn", pa nastavio o tome što je krio te lepe vesti od javnosti. 

- Znate da je ne volim mnogo da se eksponiram, pa sam tako i svoju porodicu čuvao daleko od očiju javnosti. Ali ovo je sad lep povod. Sin živi u Berlinu i sad sam sve češće kod njih, pogotovo otkad su dobili malu Anu. Trudim se da svaki slobodan trenutak iskoristim za uživanje sa unukom.

Na novu ulogu u životu se, priznaje, brzo navikao. 

Presrećan sam!

- Nisam verovao kakav je osećaj biti deda sve dok na svet nije stigla moja prva radost, moja Ana. Presrećan sam. Tako je lepa, zlatna, samo se smeje po ceo dan. Svaki dan je gledam, slikam i radujem joj se i trudim se da sad svoju radost podelim sa svima i putem društvenih mreža, te tako sad sve češće možete da vidite naše zajedničke fotografije - ističe Slobodan, kom nova „titula" nimalo ne smeta.

- Neću biti deda, biću deka Cobe (smeh), To je slađe - zaključuje on.

Bonus video:

24sedam

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti