Minut ćutanja! Beba Balašević pisala pesmu za Massima Savića, sada je i objavila: Nazvao me je i otpevao svoju verziju refrena

27.12.2022

23:30

1

Bila je fascinirana kako pevač govori o ljubavi

Minut ćutanja! Beba Balašević pisala pesmu za Massima Savića, sada je i objavila: Nazvao me je i otpevao svoju verziju refrena
Beba Balašević i Massimo Savić - Copyright 24sedam/Antonio Ahel/ATA Images/Facebook

Massimo Savić preminuo je 23. decembra posle bolesti karcinoma pluća, a njegove kolege i prijatelji i nakon nekoliko dana prisećaju se lepih trenutaka s njim i blistave karijere.

Jedna od njih je i ćerka Đorđa Balaševića, Beba, koja je otkrila da je za Massima napisala pesmu. Ona je na Fejsbuku objavila emotivne reči susreta i saradnje s njim.

- Poslednje dve godine, nažalost često, izgovorim rečenicu: sve pogrešni odlaze. I juče sam. 
Nisam imala puno razgovora sa Massimom, mislila sam da me to tek čeka i to me radovalo, jer se radi o veoma inteligentnom, talentovanom, lucidnom i maštovitom čoveku...

ATAImages/ Antonio Ahel
Massimo Savić sa suprugom

Umetniku koji pored svoje beskrajno zanimljive ličnosti ima još jednu predragocenu stvar u svom životu, a to je ljubav između njega i njegove žene... Način na koji je pričao i vrednovao svoju ljubav je za mene bila zadivljujuće inspirativna - napisala je Beba, a zatim objasnila kakvu je numeru napisala Saviću, te objavila demo snimak.

- Pesma koju sam napisala je ljubavna, govori o tome da će se od života računati samo vreme provedeno sa nekim koga voliš, a da će sve ostalo moći da se smesti u jedan minut ćutanja. I rekla sam i tada a kažem i sada, ta je pesma samo za njega i nikog drugog... Nazvao me je i otpevao svoju verziju refrena, ja sam ushićeno slušala kako pesma dobija na vrednosti koju je samo njegov unikatni glas mogao da joj doda.

 

 

Nažalost, neću je čuti celu u njegovoj izvedbi. Ne kažem: nikad... Sada mi ostaje da zamišljam kako zvuči kad je on peva i ako mene pitate, zvuči magično - zaključila je ona.

Podsetimo, gotovo niko od kolega nije ni znao da Massimo boluje od opake bolesti, te ih je njegova smrt još više zatekla i šokirala. Savićeva biografija bila je bogata, a od njega su se oprostile brojne kolege iz Srbije s kojima je sarađivao.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike