Zet Željka Mitrovića pokazao sat od čije cene će vam se zavrteti u glavi! (FOTO)

26.12.2022

16:01

4

Satovi sa potpisom prestižnog švajcarskog brenda, ukoliko su posuti dijamantima mogu koštati neverovatnih 700.000 dolara

Zet Željka Mitrovića pokazao sat od čije cene će vam se zavrteti u glavi! (FOTO)
Kristina Mitrović, Ilija - Copyright Instagram printscreen/don.czar.sheikh.of.london

Ilija, zet Željka Mitrovića i verenik njegove naslednice Kristine, podelio je na svom Instagramu, gde ga prati više od 40.000 ljudi, romantičan momenat sa svojom izabranicom. Zaljubljeni par redovno objavljuje fotografije iz najluksuznijih restorana na svetu, a ovoga puta, pažnju brojnih sledbenika intrigantnog dvojca, privukao je "stori" iz Kazahstana, na kome se drže za ruke.

Tom prilikom, svima je "zapao" za oko skupoceni sat, eminentnog švajcarskog brenda Ričarda Milea, koji u izradi svojih komada koristi najfinije materijale, a čija se cena kreće od 80.000 do 700.000 evra.

Časovnik koji budući Mitrovićev zet nosi je toliko skup, da ga je retko videti na bilo čijoj ruci osim na muškarcima sa najdubljim džepom. Konkretno, model koji je ukrajinski milioner pokazao košta neverovatnih 156.358 dolara, što je za njega "prava sitnica".

Podsetimo, verenik Željkove ćerke je sin ukrajinskog "kralja uranijuma", a živi u Londonu, gde i studira. Ovaj intrigantan par skoro svake nedelje putuje na neku drugu destinaciju, pa se luksuznim odredištima na koja idu privatnim avionom više i ne zna broj.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike