Vatrena kombinacija ćerke Željka Mitrovića: Torba i bunda za skoro 30.000 evra! (FOTO)

13.12.2022

17:02

3

Luksuzni brendovi su na njenom nalogu na Instagramu uvek u prvom planu

Vatrena kombinacija ćerke Željka Mitrovića: Torba i bunda za skoro 30.000 evra! (FOTO)
Kristina Mitrović - Copyright Instagram printscreen/sixchick

Kristina Mitrović, ćerka vlasnika TV Pink Željka Mitrovića, živi život na visokoj nozi i to neretko pokazuje i na svom nalogu na Instagramu.

Kod nje su uvek u prvom planu brendovi, koje rado pokazuje, a očigledno je da ne žali ni novac na njih. Doduše, njen verenik je i izvesni Ilija, koji je u javnosti poznat kao sin ukrajinskog "kralja uranijuma", koji je neretko i obasipa skupocenim poklonima.

Kako bilo, Kristina je poznata po tome da obožava torbe prestižnih brendova, a neretko ih naziva svojim bebicama. Pored njih, ona obožava bunde, pa je njena poslednja objava na Instagramu izazvala veliku pažnju.

Mitrovićeva ćerka je, naime, nosila torbu "Hermes" crvene boje, koju je uklopila uz crveno-crnu bundu od činčile premium kvaliteta.

Kada se sabere samo torba (13.271 evro) i bunda (14.100 evra), to iznosi 27.371 evro. S obzirom na to da sigurno ispod bunde nije nosila ništa manje kvalitetno i skupo, sigurno je da je na ovoj fotografiji Kristina bila od glave do pete obučena u barem 30.000 evra.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike