Adil otkrio kako će provesti praznike i šta su njegovi sinovi poželeli od Deda Mraza: Skromni su!

26.12.2022

15:26

0

Pevaču ne pada teško što će doček provesti radno, jer je tokom perioda pandemije sve vreme bio posvećen sinovima

Adil otkrio kako će provesti praznike i šta su njegovi sinovi poželeli od Deda Mraza: Skromni su!
Adil Maksutović - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Pevač Adil Maksutović mesecima je bio u medijskoj ilegali, koji je odlučio da prekine pred novogodišnje praznike. Pevač je priznao kakva je atmosfera u njegovom porodičnom domu uoči Nove godine.

Adil ističe da uvek pripremi novogodišnje poklone za naslednike, a sada je otkrio šta negovi sinovi ove godine poželeli za poklon.

- Kako da se ne radujemo praznicima, pogotovo kada imate dvoje male dece, jedan sin ima 3 jedan 9 godina. Ovaj mali još uvek veruje u Deda Mraza, ovaj stariji je to davno prevazišao, ali su pokloni uvek tu i jedva čekamo tu prazničnu euforiju - kaže Adil.

ATAImages/Antonio Ahel
Adil Maksutović

Pevač kaže da njegova deca nisu zahtevna kada su u pitanju novogodišnji pokloni, pa su i ove godine imali skromne želje za paketiće.

- Mali voli slatkiše, pa ću njega obradovati sa nekim paketom bombona i čokolada, a stariji je skroman i nije imao neku specijal nu želju - dodaje Adil.

Kako svake godine radi za doček, zanimalo nas je da li mu u takvim momentima nedostaje porodica i kako njegovi najbliži reaguju ma to kada za praznike nije kod kuće.

- Evo sada kada je bila korona, sedeli smo zajedno kod kuće. Tokom tih meseci pauze sam shvatio koliko mi nedostaje posao i koliko sam vezan za muziku. Ali mi je zaista prijalo kada sam prethodne praznike proveo kod kuće - zaključio je Adil za ''Grand Online''.

 

 

Podsetio, Adil je porodični dom svio u vili kod Smedereva, koju su osmisli njegova supruga i on, a ovo zadovoljstvo koštalo ih je oko 200 hiljada evra.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike