Estrada zgrožena izjavama silovatelja, apeluju na policiju da ga uhapsi: "Lično bih ga masakrirao"! (FOTO)

28.09.2022

08:42

1

Autor: Marija Mitić

Zbog toga što se ne kaje posle brojnih silovanja, te da je prvi put zlodelo učinio sa deset godina, javne ličnosti su se odmah oglasile

Estrada zgrožena izjavama silovatelja, apeluju na policiju da ga uhapsi: "Lično bih ga masakrirao"! (FOTO)
silovatelj 1 - Copyright ATAImages/Antonio Ahel 24sedam/Goran Sivački Printscreen Instagram/saskaveselinov

Otkako je serijski silovatelj pušten na slobodu nakon što je odslužio zatvrosku kaznu, javnost ne prestaje da deli njegove fotografije i izražava zabrinutost.

Kada se oglasio i javno rekao da se ne kaje ni zbog čega, te da je prvo zlodelo načinio sa deset godina, odmah su skočile i brojne javne ličnosti koje su poručile da bi bez problema mogle i da ga ubiju ukoliko ga ugledaju.

Ova tema, koja danima uznemirava javnost, dobila je novu dimenziju, a poznati mole državne organe da ga zatvore, da "oni ne bi zbog njega završili u zatvoru".

Marija Šerifović bila je jasna kada je istakla da će ga pregaziti kolima ako ga slučajno sretne, dok Sloba Radanović ističe da ne garantuje za svoje postupke.

- Bolesnik je aktivan od 11 godine i time se hvali, dabogda crk'o majci noćas! Što ne naletim noćas kolima pa lepo da te odrobijam, ko gospođa! Bolesniku je mesto u zatvoru da tamo trune i crkne - vikala je Marija u kameru tokom oglašavanja na svom Instagramu. 

Printscreen Instagram/ Šerifovic
Marija Šerifović

Sloba Radanović se takođe ovim povodom oglasio pa na Instagramu napisao:

- Davno bi ti bio bez genitalija, da se ja pitam. A ako namerim da ti polomim ruke i noge to ću i učiniti - napisao je Radanović i tu se nije zaustavio:

Instagram printscreen/slobaradanovic
Objava Slobe Radanovića

- Ne znam da li ću moći da se suzdržim ako ikada sretnem ovo smeće da ga javno ne masakriram. Vratiti smeće u zatvor j*beni, da ne bismo mi zbog smeća završili u zatvoru.

Printscreen Instagram/slobaradanovic
Objava Slobe Radanovića na Instagramu

 

I Adil Maksutović, takođe je zgrožen serijskim silovateljem, pa se osvrnuo na zakon.

 - Ovakvih povratnika je uvek bilo i biće ih nažalost sve dok je ljudi na planeti. Zakon jasno kaže da ako je "čika" odležao svoje, ne smeš na ulici ni da ga pljuneš, možeš biti tužen. Ali nikada nije toliko u medijima posvećivano pažnje osobama koje su talog ljudske vrste kao u ovoj našoj eri društvenih mreža. Zakon jasno kaže da, ako je dotični čika "odležao svoje", ne smeš na ulici ni da ga pljuneš u lice... Možeš biti tužen. Zakon je jednak za sve, zar ne? Čemu onda ova upozorenja i stavljanje mete na čelo, ako ne smemo posle ovakvog videa, iz prezira ili straha, da mu lično presudimo ako ga sretnemo u parkiću - napisao je Adil.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike