I on ima mane! Adil Maksutović otkrio koje dve estradne legende su mu rođaci! Progovorio i o danu kad je Džej umro

23.06.2022

11:11

0

On se prisetio i kako je upoznao pokojnog tasta i prvog dolaska kod njega u kuću

I on ima mane! Adil Maksutović otkrio koje dve estradne legende su mu rođaci! Progovorio i o danu kad je Džej umro
grand_specijal_15052019_00036 - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Adil Maksutović ne govori za srpske medije otkako se pisalo da je pretukao suprugu Anu, zbog čega je i sa tastom Džejom Ramadanovskim bio u lošim odnosima, o čemu je za života više puta govorio.

Posle duže pauze, Adil je odlučio da progovori za bosanski portal Express, u kom je ispričao novosti iz svog života i karijere.

- Vreme tokom pandemije provodio sam onako kako sam morao i kako sam mogao, tu nije bilo baš previše nekog izbora. Ali, kako svima tako i meni i mojoj porodici, nedostajalo nam je druženje, nastupi, ali evo sada smo opet na starom. Nastupi se ređaju jedan za drugim – rekao je pevač na početku razgovora.

Antonio Ahel/ATAImages
Džej Ramadanovski sa ćerkom Marijom

Kako je Džej preminuo iznenada tokom pandemije, Adil je komentarisao čemu se njegova porodica nadala u teškom trenutku.

- Svi smo se zaista nadali do poslednjeg momenta da to jednostavno nije istina. Mislili smo da mu je samo pozlilo, imali smo intenzivni kontak sa Hitnom pomoći, jednostavno smo se nadali da će da preživi. Ali, otišao je nažalost i ja se nadam na neko mnogo bolje mesto od ovog ovozemaljskog - ispričao je on i dodao da će pamtiti tasta kao idola i kao nekog ko je imao "definitivno najlepše pesme", a onda se prisetio i kako su se upoznali. 

- Često sam pričao, ali još jednom ću sa zadovoljstvom to reći. Moji roditelji su jako dugo bili prijatelji sa njim i 1994. godine kada sam ja bio klinac i imao 11 godina, a moja supruga je tada imala šest godina, tada sam ga ja zvanično upoznao.

ATAImages/Antonio Ahel
Sahrana Džeja Ramadanovskog

Mi smo kupili stan u kom je Džej živeo sa suprugom i Anom, a mlađa ćerka se još nije bila ni rodila. On je tada u to vreme bio Majkl Džekson sa Balkana, bio je ekstremno popularan i omiljeni lik. Svi su ga obožavali, jednostavno su ga neizmerno voleli - naglasio je Maksutović.

Adil je i otkrio koje mane ima, a zatim i da je u srodstvu sa Muharemom Serbezovskim. 

- Svi imamo, ali ta neka moja mana je i moja vrlina. Temperament mi je takav da kada me neka nepravda zaboli, onda sam izuzetno impulsivan, iznerviram se. Ali, sreća u svemu tome je što sam Rak u horoskopu, pa kada se sve smiri, opraštam jer sam jako senzibilan i emotivan. Dakle, kada me neko jako iznervira, odmah se vidi na mom licu da sam jako ljut - tvrdi Adil, pa dalje nastavio o Serbezovskom koji ima lepo mišljenje o njemu.

- Muharem je moj idol broj jedan i to je jednostavno tako, moj muzički uzor. A, posle njega je pokojni Džej, pa Sinan Sakić, Ljuba Aličić, Haris Džinović, Šerif Konjević… Od zabavnjaka neprikosnoveni Oliver Dragojević, Zdravko Čolić. Od svih njih sam ja učio i upijao te neke pevačke fazone. Sve to je utkano u mom muzičkom maniru.

ATAImages/ Antonio Ahel
Muharem Serbezovski

Muharem je jednostavno živa legenda, a mislim da jako grešimo jer spominjemo i hvalimo na sva usta velike ljude tek kada odu, kada nas napuste. Muharem je u godinama, ali njegov glas, njegov duh je izuzetno zdrav, on je čudo prirode. Njegov glas je i dalje fenomenalan, on je jedan izuzetan tenor i dalje možemo još mnogo da učimo od njega. Ja sam taj koji je srećan što ga poznaje lično, što smo dugogodišnji kućni prijatelji - smatra pevač pa kaže da javnost da ne zna da je Muharem bio najbolji prijatelj njegovog dede, te da su bili i rođaci.

M. M./ATAImages
Esma Redžepova

-  Ja sam po dedinoj liniji rođak sa njim. On je rodom iz Skoplja i svako gostovanje u Beogradu bio bi kod mog dede. A, verovali ili ne, meni je još jedna velika umetnica bliska rođaka, to je Esma Redžepova. Ali, ja nisam nikada na početku karijere hteo da pominjem njihova imena, želeo sam da budem ja, ali sada kada sam svoj na svome, e to sada ne želim da skrivam. Pored takve loze i pored velikog Džeja bila bi greota da nisam uspeo.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike