Nikad nije ni čula za Bus Plus? Dara Bubamara, posle „paštete sa Dedinja" i „seljačke škole" ponovo meta podsmeha!

26.01.2021

17:27 >> 18:10

0

Odgovarajući na pitanja fanova sa Instagrama, priznala je da se ne vozi gradskim prevozom, te da tako za kartice nikad nije ni čula, što joj mnogi neće zabo

Nikad nije ni čula za Bus Plus? Dara Bubamara, posle „paštete sa Dedinja" i „seljačke škole" ponovo meta podsmeha!
Copyright Dara Bubamara ATAImages/M. M.

Pojedine izjave Dare Bubamare su na društvenim mrežama postale virali i o njima se dugo razmaralo, kako zbog toga što izazivaju smeh, tako s druge strane i revolt, kao i nevericu. Posle famoznih „seljačkih škola”, te „paštete sa Dedinja”, pevačica je ovoga puta izrekla još jedan „biser”, a to je da „ne zna šta su Bus Plus kartice”.

Najnovijom izjavom ponovo je postala jedna od glavnih tema razgovora na društvenim mrežama, iako je samo bila iskrena odgovarajući na pitanja fanova sa Instagrama, kao neko ko se inače i ne vozi gradskim prevozom.

Daro, je l’ si izvadila Bus Plus karticu? – glasilo je pitanje, koje je pevačicu prilično zbunilo.

– Bus Plus? Ja ne znam šta je to. Izvinjavam se, ali za to nikada nisam čula. Uvek sam iskrena, pa ću biti i ovaj put, ma koliko nekome bilo neobično što ne znam šta je to. Ne vozim se gradskim prevozom – odgovorila je, pa pokrenula lavinu komentara.

„Bar prećuti”, „ona ozbijno provocira ljude”, nizale su se reakcije fanova, a pojedinci su je čak prozvali i snobom.

Dara Bubamara ATAImages/Antonio Ahel

Podsetimo, Dara Bubamara je svojevremeno na pitanje – da li je sin Kosta nekada u školi doživeo neprijatnost kao dete poznatih roditelja, odgovorila da nije, „jer ne pohađa te seljačke škole”.

Pročitajte još:

– Ne, on ne ide u ove seljačke škole, već u privatnu u školu, gde su deca uspešnih roditelja, političara i sportista. Nisu glupa, seljačka, zavidna deca, nego su pametna i znaju ko je Dara Bubamara. To su deca koja kažu: „Tvoja mama je vrh!” Moj Kosta bi u tom slučaju nekome opalio šamar i rekao mu: „Ne obraćaj mi se više.” Psihički je jak, zna sve probleme koje je majka imala i o tome smo razgovarali. Imamo otvoren odnos – izjavila je tada pevačica, nakon čega se u javnosti podigla ogromna prašina.

Takođe, istu reakciju izazvala je i kada je u okviru svojih storija demantovala informaciju da razmišlja da se podvrgne estetskom zahvatu i uveća grudi. Tada su joj se, pak, „desile” i sada dobro poznate „paštete sa Dedinja”.

– Ljudi, ne verujte u gluposti koje pišu, da ugrađujem grudi sedmice, da kupujem paštetu u prodavnici na Dedinju, smešni ste! Jeste da imam stanove na Dedinju i nekad tu prespavam kad mi se ne vraća za Novi Sad, ali ni ne znam gde su prodavnice. Na kraju krajeva, normalan sam čovek, što i da ne jedem paštetu, ali da je ja kupujem u prodavnici, pa odmah se vidi da je lažan tekst – poručila je uz emotikone koji plaču od smeha.

Nedavno, u jednom intervjuu, Dara Bubamara je objasnila da voli da troši novac na skupe automobile. Uzimajući to u obzir i ne čudi što pevačica ne zna šta je Bus Plus.

– Nikada mi nije žao da potrošim dosta novca na skup automobil. Te pare sam sama zaradila, niko mi nije poklonio i nije mi palo sa neba. Imam nekoliko automobila, nemam vozača i uvek se vozim sama. Zato volim da mi bude udobno u autu – rekla je Dara u jednoj emisiji.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike