Dragana Mirković ukrasila dvorac - sad je sve spremno za praznike koji slede! Venci, kristali, a i poklona na sve strane (FOTO)

24.12.2022

19:05

0

Pevačica ništa nije prepustila slučaju

Dragana Mirković ukrasila dvorac - sad je sve spremno za praznike koji slede! Venci, kristali, a i poklona na sve strane (FOTO)
Dragana Mirković - Copyright 24sedam/Goran Sivački

Dragana Mirković očarala je svoje fanove pošto im je putem društvene mreže Instagram otkrila kako je uredila porodični dvorac za praznike koji su pred nama. Pevačica baš ništa nije prepustila slučaju - na kapiju je okačila venac sa mašnom, a čitav prilaz ispunjen je crvenim trakama i svećicama.

Jelku s belim ukrasima smestila je u prostoriji s kristalim lusterima.

Praznična dekoracija Dragane Mirković, Instagram screenshot / dragana_mirkovic
 

Ispod nje je okrugli, mekani tepih, po kom su pored jelke poređani i pokloni. Na vrhu se nalazi zvezda u istom tonu kao i ostatak dekoracije.

Podsetimo, Dragana i mjen suprug Toni već godinama unazad ulažu u renoviranje zamka Ebenfurt koji se nalazi nadomak Beča. Ono što je manje poznato je da je u njemu nekada živela Marija Terezija - ona je krajem 17. veka često boravila ovde.

Prema sopstvenom priznanju, pevačicina omiljena prostorija je ona koja je u potpunosti posvećena nagradama za njena brojna muzička dostignuća.

Govoreći o svojoj luksuznoj nekretnini, Dragana je jednom prilikom istakla i da ne zna kokliko je soba u njenom domu, ali poznato je da dvorac ima čak 235 prozora.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike