Anđelka Prpić progovorila o bivšem suprugu! Otkrila kako se slažu otkako nisu u braku: Tako će biti zauvek!

23.04.2022

18:20

0

Glumica je protekle godine stavila tačku na svoju ljubavnu priču s Dariom

Anđelka Prpić progovorila o bivšem suprugu! Otkrila kako se slažu otkako nisu u braku: Tako će biti zauvek!
Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Anđelka i Dario Prpić su se razveli posle devet godina braka, a prema rečima glumice, u dobrim su odnosima. Posebno zbog sina Jakše, kog su dobili dok su bili venčani, tako će, kaže, zauvek i biti.

- Zauvek ću s čovekom s kojim imam sina biti u najboljim odnosima. Mi smo prijatelji i roditelji i bićemo to dok smo živi - naglasila je Anđelka za hrvatski „Story", pa se dotakla i naslednika, koji je izgleda povukao na mamu.

Anđelka i Dario Prpić, ATAImages/Antonio Ahel
 

Naime, dečak već pokazuje veliko interesovanje za glumu, a na pitanje da li bi ga podržala ukoliko bi i izabrao da krene njenim stopama, odgovorila je:

- Uvek sam podržavala i uvek ću podržati nečiji talenat, volju i želju. Najvažnije je u da u životu provodite vreme sa ljudima i na poslu koji vas raduje i čini boljima.

Anđelka se, inače, zbog poslovnih obaveza trenutno nalazi u Hrvatskoj. Iako joj zbog brojnih obaveza ponestaje slobodnog vremena, prija joj što je zauzeta. S druge strane, prema sopstvenim rečima - zna koju cenu sa sobom nosi popularnost, ali se trudi da živi s obe noge na zemlji i „rekla bi da joj dobro ide".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike