Popović više od decenije čuva pesmu za ovog pevača! Upoznajte zvezdu „Granda" s kojom planira da pokori „Evrosong"! (FOTO)

01.05.2022

12:17

0

Trenutno je u timu Dragana Stojkovića Bosanca, a svakako ima veliku želju da jednog dana predstavlja Srbiju na prestižnom muzičkom takmičenju

Popović više od decenije čuva pesmu za ovog pevača! Upoznajte zvezdu „Granda" s kojom planira da pokori „Evrosong"! (FOTO)
Saša Popović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Maja Milutinović iz tima Cece Ražnatović našla se u nedavno emitovanim „Zvezdama Granda" u duelu s Aleksandrom Simićem, kom je Dragan Stojković Bosanac mentor. Ona je svakako razmrdala žiri s pesmama „Kruna" i „Miki Mićo", dok se Simić bio opredelio za „Nije mene dušo ubilo", te „Bella ciao".

Maja je, međutim, pobrala više simpatija, a tako i direktan prolazak u naredni krug. Aleksandar je osvojio četiri glasa. Mentorka je od sreće odmah potrčala kandidatkinji u zagrljaj, pa značajno razvedrila situaciju komentarom:

- Maro, zar ti njih dvoje ne izgledaju kao osamdesetih Saša Popović i Brena?

Simić je, sa druge strane, brzo dospeo u centar pažnje, uzimajući u obrzir to da je, na iznenađenje mnogih, Saša Popović rešio da ga šalje na „Evrosong".

Saša Popović ATA Images/Antonio Ahel
 

- Divan si Aleksandre, briljirao si. Nisam pitala Bosanca koji ti je mentor, ali ću pitati tebe. Da li bi ti voleo da nastaviš školovanje? Pošto sam čula da si prekinuo drugu godinu - rekla je Bekuta.

- Pa da, ali trenutno ne - zbunio se bio Simić.

- Znaš zašto te to pitam? Zato što bih ja volela da snosim troškove tvog školovanja ako odlučiš da nastaviš. Zaista bi mi bila čast - nastavila je pevačica.

- Hvala Vam puno, ali ja sam bio na budžetu, napustio sam iz nekih drugih razloga. Hvala vam puno - ponovio je on.

Aleksandar Simić Youtube screenshot ,,Zvezde Granda"
 

Ana je svakako naglasila da ponuda stoji. Nešto zatim, došao je red i na Popovića.

- Majo ti si moj favorit, ali kada je u pitanju Aleksandar Simić postoji jedna pesma koju ja čuvam već 11 godina. To je pesma koja će njemu biti namenjena bez obzira da li ispadne ili prođe. To je duetska pesma koju će pevati sa jednim momkom iz „Zvezda Granda" i tu numeru ćemo prijaviti za sledeće takmičenje „Pesma za Evroviziju"- raspametio je Saša.

- To je, inače, moja najveća želja, da se takmičim na „Evrosongu" - dodala je mlada zvezda „Granda".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike