Najplaćeniji spot s domaće scene - sa Šerifovićevom u glavnoj ulozi: Na njega je dato 75.000 evra, a pesmu svi dobro znate!

19.12.2022

18:24

0

Menadžer, očito, nije žalio para na putu ka svakako ogromnom uspehu

Najplaćeniji spot s domaće scene - sa Šerifovićevom u glavnoj ulozi: Na njega je dato 75.000 evra, a pesmu svi dobro znate!
Marija Šerifović - Copyright ATA Images/Matej Stanisavljević

Pevačica Marija Šerifović jedina je koja je do sada dovela „Evrosong" u našu zemlju, a na putu ka tom velikom uspehu svakako je imala pomoć svog tima. Te 2007. godine, zna se da je „Molitvom" i te kako „ukrala šou", ali je manje poznato da je spot za ovu numeru navodno koštao čitavo bogatstvo.

Cifru od 75.000 evra iskeširao je menadžer Saša Mirković, „kao da sutra ne postoji", siguran da se velika ulaganja i isplate. On je, piše dalje „Alo", bio i vođa delegacije u tom trenutku i Mariji je bio od velike pomoći na putu ka „evrovizijskoj kruni" koju je na kraju ponela.

„Nije žalio para!"

- Marija Šerifović jedina je uspela da dovede „Evroviziju" u Srbiju, a u tome joj je 2007. godine pomogao menadžer i vođa delegacije, Saša Mirković. On je oduvek svestan toga, ma koliko pevač bio talentovan, da bi se istakao mora da se uloži novac u karijeru i zbog toga nije žalio para - objasnio je izvor za pomenute medije, pa nastavio o najplaćenijem spotu s domaće javne scene.

- On je tada za spot pesme „Molitva“ iskeširao čak 75.000 evra. Želeo je da sve bude na vrhunskom nivou, bio je svestan da će ta pesma ostaviti traga na našoj, ali i svetskoj muzičkoj sceni i trudio se da ispuni najveće standarde - zaključio je on.

Saša Mirković, ATAImages/ Antonio Ahel
 

Podsetimo, Mirković je u jednom intervjuu za 24sedam ispričao da će taj „Evrosong", odnosno postignuti uspeh sa Šerifovićevom, uvek spavati nju i njega.

– Mariju i mene uvek će spajati jedna stvar, a to je ta jedna jedinstvena i teško ponovljiva pobeda na „Evrosongu”. Ja sam vodio tu priču kako sam najbolje znao i njen zadatak je bio da otpeva, što je ona maestralno uradila... Veže nas ta pobeda, koja je jedna svetla tačka i o njoj kao saradniku bih mogao mnogo da pričam i ono što smo zajedno postigli, to treba poštovati - kazao nam je, između ostalog on, a intervju u celosti možete pročitati na OVOM linku.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike