Gven Stefani i Blejk Šelton oblepili kupatilo naslovnicama tabloida!

24.12.2022

06:59

0

Zajedničku kuću podigli su protekle godine u Oklahomi, pa je uredili baš po svom ukusu

Gven Stefani i Blejk Šelton oblepili kupatilo naslovnicama tabloida!
Gven Stefani i Blejk Šelton - Copyright Profimedia

Pevački bračni par Gven Stefani i Blejk Šelton još prošle godine su se skućili u zajedničkoj vili koja se nalazi blizu Tišominga, u Oklahomi. Tamo svakako vole da provode svoje vreme zajedno s najmlađima koje je Gven dobila u prvom braku, a kada je uređenje u pitanju - važno im je bilo samo da ostave sopstveni pečat u svakoj prostoriji koju kuća nudi.

Iako se trude da maksimalno sačuvaju svoju privatnost, Gven je tokom jednog intervjua koji je nedavno dala otkrila kako je sa suprugom čitavo jedno kupatilo u kući oblepila naslovnicama tabloida. Ovime nema koga nije iznenadila, jer niko ne može ni da zamisli kako to u stvari izgleda.
   
- Kad su radovi na našoj kući u Oklahomi bili gotovi, rešili smo da jedno od kupatila oblepimo tabloidima. Hodnikom se odatle prolazi do bazena, inače, pa smo naslovnice „prebacili" u tapete i tako dekorisali čitav taj prostor - objasnila je ona za „WSJ. Magazine", oduševljena kao da se sve to odvilo tek juče.

- Kad uđete tamo, skoro da ostanete bez teksta. Smešno je - dodala je ona, ponosna na ideju, ali fotografije nikako da isplivaju. 

Gven Stefani i Blejk Šelton, Profimedia
 

Sa druge strane, kada im unutrašnjost vile nije zadatak, spoljašnost i te kako jeste - uzimajući u obzir da planiraju raskošnu baštu, prenose strani mediji.

- Ja volim cveće, a on je svakako imao svu tu zemlju tamo... Tako da će biti svega i svačega, to je sigurno. Videćemo već šta ćemo prvo zasaditi - zaključila je pevačica.

Podsetimo, Gven i Blejk su se venčali u julu 2021. godine i žive zajednmo s njeno troje dece iz prvog braka s Gavinom Rosdejlom - Kingstonom, Zumom i Apolom.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike