Gven Stefani otvorila dušu i progovorila o veridbi i problemu koji je muči celog života: Ovo je novo poglavlje

15.12.2020

17:05 >> 15:31

0

Pevačica se verila u oktobru, a tek kada je postala majka saznala je šta joj je pravilo smetnje

Gven Stefani otvorila dušu i progovorila o veridbi i problemu koji je muči celog života: Ovo je novo poglavlje
Copyright Profimedia

Američka pevačica Gven Stefani (51) retko se oglašava u javnosti, a sada je otvoreno pričala o tome kako joj je muzika pomogla sa disleksijom i kako se njeni sinovi u školi bore sa njom.

Ona je i otkrila da ima disleksiju kada su njena deca Kingston (14), Zuma (12) i Apolo (6) počela da imaju poteškoće u čitanju.

– Jedna od stvari koje sam saznala kroz majčinstvo jeste da imam disleksiju. I osećam da su mnogi problemi koje sam imala i odluke koje sam donela posledica toga, jer sada deca imaju iste probleme, što je očigledno genetski. Ali oni sada imaju mnoge benefite. Imaju neverovatne učitelje i škole u kojima ne treba da ih bude sramota zbog toga. Oni razumeju da im mozak drugačije funkcioniše. Svaki mozak drugačije funcioniše – rekla je pevačica u emisiji „At Home With”, pa dodala da je ona zbog toga bila loša u školi:

Gven Stefani /Printscreen/Instagram

– Bila sam dobra devojčica. Nisam bila nemirna. Bilo mi je teško da funkcionišem sa tadašnjim principom rada u školi, gde se očekivalo da svi sve razumeju. Moj mozak nije tako funkcionisao i ni sada ne funkcioniše. Ali on deluje na druge načine, što je verovatno dar koji drugi ljudi nemaju.

Pošto ju je kolega Blejk Šelton (44) zaprosio u oktobru, ona je pričala i o njihovoj romansi.

– Život mi je sada dobar, jer imam najboljeg prijatelja s kojim mogu sve da podelim i u koga imam poverenja. Ovo je novo poglavlje. Mi sve pričamo jedno drugom. Ne želim da radim ništa bez njega. On je veoma darežljiv i pun je ljubavi. Nikad nisam upoznala nekog ko je toliko interesantan – zaključila je Gven.

PROČITAJTE JOŠ:

Dakota Džonson i Kris Martin se verili: Na njenoj ruci zasijao smaragdni prsten

Donatela Versaće na meti kritika zbog izgleda: Jelka ti je lepa, ali ti ne ličiš na sebe (FOTO)

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike