Gven Stefani neprepoznatljiva! Promenila lični opis estetskim zahvatima, obožavaoci u šoku! (FOTO/VIDEO)

12.09.2022

15:44

2

Autor: Marija Mitić

"Večno mladi izgled" pevačice predmet je mnogih nagađanja tokom godina

Gven Stefani neprepoznatljiva! Promenila lični opis estetskim zahvatima, obožavaoci u šoku! (FOTO/VIDEO)
Gven Stefani - Copyright Profimedia

Pevačica Gven Stefani se posle dužeg vremena pojavila u javnosti i to u emisiji Seta Mejersa "Late Night show". Najviše je govorila o učestvovanju u muzičkom takmičenju "The Voice" prošle godine, a pored svega što je rekla, ipak je najveću pažnju privukao njen izgled.

Pevačica se, naime, drastično promenila i evdientno je da je mnogo toga korigovala na svom licu. Osim uvećanih usana, jasno je da je uvećala i jagodice, te uklonila podočnjake, izmenila zube, a nije bilo na odmet ni par tretmana botoksom, tako da pevačica više ne liči na sebe.

To su primetili i tviteraši koji ne mogu da veruju kako nekadašnja pevačica grupe "No Dubt" danas izgleda.

- Je li to zaista ona?; - Doslovno je neprepoznatljiva; -  Sada izgleda potpuno drugačije; - Njen sam obožavatelj celog života i nisam je prepoznao. Tako sam zbunjen; - Nikad ne bih pogodio da je ovo Gven Stefani, a da to nisu napisali - stoji u komentarima.

 

Inače, "večno mladi izgled" pevačice predmet je mnogih nagađanja tokom godina, ali zvezda nikada nije javno govorila o bilo kakvom estetskom zahvatu. Kad je 2016. godine gostovala u poznatom segmentu "Carpool Karaoke", voditelj Džejms Korden ju je pitao kako se to tačno "stari unazad", ali ona je vešto izbegla odgovor pripisavši svoj mladoliki izgled vezi sa sadašnjim suprugom Blejkom Šeltonom.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike