Gven Stefani na venčanju ponela dve venčanice Vere Vang: Na njima oslikani jaki simboli

06.07.2021

19:55 >> 19:40

0

Autor: Marija Mitić

Pevačica je za prijem nosila kratku venčanicu u rok stilu, koju je iskombinovala sa kaubojskim čizmama

Gven Stefani na venčanju ponela dve venčanice Vere Vang: Na njima oslikani jaki simboli
Copyright Gven Stefani i Blejk Šelton, Foto: Profimedia

Pevačica Gven Stefani juče je stala na ludi kamen i šestogodišnju vezu sa kantri zvezdom, Blejkom Šeltonom krunisala brakom.

Oni su venčanje upriličili na ranču u Oklahomi, a pevačica je za ovu priliku ponela dve venčanice poznate kreatorke Vere Vang.

Prvu je, kako piše magazin People, pevačica nosila dok je izgovarala bračne zavete. Haljina je u beloj boji i od svile, sa srcolikim dekolteom i sa mnogo tila. Gven je ponela i poseban, dugačak veo, na kome su bila ručno izvezena imena njene dece, ali i njeno ime kao i Šeltonovo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gwen Stefani (@gwenstefani)

Haljina za prijem oslikavala je potpuno karakter pevačice. Naime, ona je bila u rok stilu, kratka, odnosno mini verzija prve venčanice. Pevačica je ceo “look” upotpunila belim kaubojskim čizmama brenda Le Silla, koje su se savršeno stilski uklopile sa haljinom.

Gven Stefani, Printscreen Instagram/GwenStefani

I ova haljina imala je oslikane simbolične radove. Naime, na njoj se našao par ptica koje simbolizuju nju i Šeltona, kao i tri ptičice – njene sinove.

– Kad se udaješ za Blejka Šeltona, moraš da imaš i venčanicu za žurku, napisala je na svom Instagramu 51-godišnja pevačica.

Podsetimo, pevačica je 2019. proglašena modnom ikonom na dodeli nagrada People’s Choice Awards, pa ne čudi što je ova dama od stila sa velikom pažnjom brinula kako će izgledati ovog bitnog i svečanog dana.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike