Ništa od medenog meseca? Kako Gven i Blejku u stvari prolaze prvi dani braka: Kao da se nisu ni venčali!

20.07.2021

06:15 >> 06:19

0

Za sada, putovanje samo odlažu. Posle svadbe na ranču, par se velikom brzinom jednostavno - vratio dnevnim obavezama

Ništa od medenog meseca? Kako Gven i Blejku u stvari prolaze prvi dani braka: Kao da se nisu ni venčali!
Copyright Gven Stefani i Blejk Šelton Profimedia

Gven Stefani i Blejk Šelton stupili su u brak 3. jula, na pevačevom ranču u Oklahomi. Međutim, iako su mnogi očekivali da romantično putovanje isprati ceremoniju, kako sada stvari stoje, ništa od toga. Prema pisanju stranih medija, par samo odlaže medeni mesec i posle sudbonosnog „da” jednostavno su se vratili dnevnim obavezama. Papir, u njihovom slučaju, apsolutno nikakve promene nije doneo.

Novopečeni mladenci, tvrde insajderi, proveli su nekoliko dana sa decom na ranču pošto su ispratili goste, prenosi „E!News”, pa to prozvali „mini-munom”. Odmorili su se u krajnje porodičnom stilu, sabrali utiske i za sada im je to i više nego dovoljno.

Savršen spoj „kantri” i glamura

Posle svadbe, spakovali su kofere i vratili se u Los Anđeles, pre svega poslovnim obavezama, a onda i svakodnevici. Oboma, sprema se turbulentan period, posebno kad je posao u pitanju pa im je ovaj predah, iako mali, svakako bio dobro došao. Jedino što „sluti da je nešto drugačije”, kažu bližnji, je što su sada zvanično muž i žena.

Svakako, o venčanju još uvek ne prestaje da se priča. Ceremoniju je Karson Dejli za „Today” opisao kao savršen spoj „kantri” i glamura, što je sve iznova zaintrigiralo, taman kad su se strasti malo slegle.

– Elegantno a kul, kao Gven, pa sasvim jednostavno, „kantri”, baš kao što je Blejk – istakao je bio u intervjuu još tri dana posle svadbe.

Pročitajte još:

Pun pogodak, Vera!

Podsećanja radi, među detaljima koji su očarali javnost, pre svega se našao veo koji je Gven nosila, a koji je potpisala čuvena Vera Vang – i to pevačicinim i imenom sada njenog supruga, te imenima njenih naslednika Kingstona, Zume i Apola. S druge strane, torta je isto privukla dosta pažnje, jer je naizgled bila ista ona kojom su se sladili njeni roditelji pošto su „stali na ludi kamen”.

– Gven i ja smo dizajnirale tortu tako da izgleda kao torta njenih roditelja – rekla je za „E!” osnivač „Fancy Cakes by Lauren”, Loren Kičens.

– Njena ljubav prema porodici je velika i to je uradila njima u čast, a onda i za sreću njima, kao novom bračnom paru. Sve je imalo neku sentimentalnu vrednost – dodala je.

Gven Stefani i Blejk Šelton Profimedia

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike