Leonardo Dikaprio ima novu devojku? Mlađa je od glumca 23 godine i ćerka je Plejboj zečice!

22.12.2022

12:39

4

Interesantno je da je nova Dikapriova izabranica rođena dve godine nakon njegove uloge u "Titaniku"

Leonardo Dikaprio ima novu devojku? Mlađa je od glumca 23 godine i ćerka je Plejboj zečice!
Leonardo DiKaprio - Copyright Profimedia

Iako su se širile glasine da je Leonardo Dikaprio u vezi sa slavnom manekenkom Điđi Hadid, glumac je sada viđen sa dvadesettrogodišnjom koleginicom Viktorijom Lamas. 

Lamasova i Dikaprio snimljeni su na večeri u "Birds Street Clubu" u Los Anđelesu, u zapadnom delu Holivuda, a iako su nakon večere odvojeno napustili restoran, oskarovac i glumica ušli su u isti auto, dok je fotografije objavio britanski "Daily Mail".

Profimedia
Leonardo DiKaprio

Izvor blizak glumcu tvrdi da oni nisu u vezi, već da se samo druže, no američki mediji već uveliko pišu o njihovoj navodnoj romansi.

 

 

Inače, Viktorija dolazi iz poznate američke porodice. Njen otac Lorenco glumio je u nizu filmova i serija, a najpoznatiji je po ulozi u seriji "Sokolov greben". Majka Šona Send, takođe je bila glumica, ali i Plejboj zečica, dok Viktorija nije imala zapaženijih uloga, ali se pojavila u seriji "Lažni identitet". Paralelno sa glumom, Lamasova gradi i uspešnu manekensku karijeru.

Profimedia
Šona Send, majka Viktorije Lamas

Posebno zanimljivo američkim medijima, koji se trenutno naširoko bave ovom temom, jeste činjenica da je Viktorija rođena dve godine nakon što je snimljen legendarni film "Titanik", koji je Dikaprija lansirao među zvezde. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike