Nikolija na nastupima nosi Vesninu garderobu iz prošlosti: Porodičnu tradiciju će nastaviti i mala Rea! (FOTO)

21.12.2022

15:17

0

Pevačica je ponosna što je ćerka nastavila njenim stopama

Nikolija na nastupima nosi Vesninu garderobu iz prošlosti: Porodičnu tradiciju će nastaviti i mala Rea! (FOTO)
Vesna Zmijanac i Nikolija Jovanović - Copyright ATAImages/ A.A.

Pevačica Vesna Zmijanac oduvek je bila desna ruka ćerki Nikoliji Jovanović, a danas je na usluzi i zetu Relji Popoviću, kao i unukama, te se trudi da im maksimalno ugodi kada provode zajedničko vreme, naročito u kuhinji.

Poznato je da je Nikolija nastavila maminim stopama i već 2012. uplovila u svet muzike sa debitantskim singlom ''Ćao - Zdravo'', kojim je napravila pravi bum na estradnom nebu. 

Nikolijin život se mnogo promenio od trenutka kada je stupila na javnu scenu, pa tako i način razmišljanja i stil odeanja.

Vesna je svojevremeno na sovjim nastupima nosila skupocene haljine i kostime koji se i danas pamte i prepričavaju, a neke od boljih komada garderobe sačuvala je i za ćerku. 

Printscreen Youtube /Amidži šou
Vesna Zmijanac i Nikolija Jovanović

Vesna je sinoć gostovala kod Ognjena Amidžića, a u okviru emisije prikazani su pararelno Vesnini nastupi iz prošlosti, kao i skorašnji Nikolijini na kojima majka i ćerka nose istu garderobu.

Pevačica je otkrila da postoji mnogo komada odeće koje je sačuvala u svom ormaru i sada ih nosi njena ćerka, Nikolija Jovanović.

Printscreen Youtube /Amidži šou
Vesna Zmijanac

- To su moje stvari, koje sam sačuvala za nju, komade neke, ona je to obukla, ona prva haljina, to je Bože sačuvaj. Ima još stvari koje je ona nosila i koje čuva za Reu - rekla je Vesna.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike