Zmijančevoj se smrkne kad god Nikolija i Relja počnu da pričaju o parama: I ja sam ulagala, ali oni - kao da sutra ne postoji!

17.12.2022

10:00

0

Čini se da su za „jake" spotove spremni da daju i više nego što je nekada Vesna, a ni ona nije baš štedela

Zmijančevoj se smrkne kad god Nikolija i Relja počnu da pričaju o parama: I ja sam ulagala, ali oni - kao da sutra ne postoji!
Vesna Zmijanac - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Vesna Zmijanac uvek nastoji da pomogne ćerki Nikoliji Jovanović i zetu Relji Popoviću. Priprema im ukusne, veganske obroke, čuva im decu, ali zna i kada je dosta, te kada treba da se skloni i ostavi ih da sami razgovaraju o određenim stvarima.

Par, baš kao i ona nekada, maksimalno ulaže u svoju karijeru. Za svoje spotove su spremni da iskeširaju veliki novac, o čemu Zmijančeva posebno ne voli da sluša.

„I ne pitajte pošto je!"

- I ja sam mnogo dobro radila i spotove, to ni danas tako ne rade. Sve sam sama u karijeri plaćala i nisam žalila. Sad to isto moja Nikolija radi. Ja kad čujem koliko para daje na spotove i kažem joj da je to puno, kaže mi da sam i ja tako trošila - počela je Vesna, prenosi „Stori", a pevačica je zatim nastavila o tome kako joj je zet značajno „gori" od naslednice kada su ovakve stvari u pitanju.

- Ali, Relja je još gori od Nikolije. Ne pitaj pošto je sve to što oni rade. Ja čak ni ne volim da slušam kad oni pričaju o tim ciframa - zaključila je ona.

Nikolija Jovanović i Relja Popović, M.M./ATAImages
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike