Vesna Zmijanac otkrila da li će tražiti nacionalnu penziju, pa iznenadila: Dugo su drugi uzimali moj novac!

13.12.2022

21:01

2

Pevačica je otkrila kako joj je ćerka pomogla da povrati ono što je njeno

Vesna Zmijanac otkrila da li će tražiti nacionalnu penziju, pa iznenadila: Dugo su drugi uzimali moj novac!
Vesna Zmijanac - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Mnogi estradni umetnici nadaju se da će dobiti nacionalne penzije, no to neće biti moguće za sve, pre svega jer moraju da ispunjavaju određene uslove.

Vesna Zmijanac jedna je od onih koja je dugo na estradi, ali joj nacionalna penzija baš i nije na listi prioriteta.

ATAImages/ Antonio Ahel
Vesna Zmijanac

- Nisam pratila, nisam ni zagledala zašto su oni zaslužili a mi nismo. Ali neka njih, ti koji dobiju nacionalnu penziju nemaju i neki drugi izvor prihoda. Mi još uvek dosta dobro radimo i mislim da ću do kraja mog života raditi jer drugačije neću moći. Ja kažem neću više i ne mogu i onda budem kući 7 dana i razbolim se. Čim uzmem mikrofon i zapevam meni posle toga nije ništa i to tako traje 3-4 dana do sledećeg pevanja. Što znači da pevanje leči - istakla je pevačica.

Ona je otkrila i da li bi se prijavila za nacionalnu penziju, ali i da sada dobija prihod i od Jutjuba. To ranije nije bio slučaj jer je taj novac uzimao neko drugi.

- Ti koji primaju nacionalne penzije moraju da imaju zasluge. Da sam se bavila time sigurno bih dobila i ja. Videla sam da za nju treba prema nekom spisku hiljadu i nešto koncerata, solističkih što i ja imam. Mada ja to nikada nisam tražila, ja imam normalnu penziju što sam sama sebi uplaćivala. Takođe i dosta toga stiže sa mog Jutjub kanala što mi je obezbedila Nikolija. Dugo je do tada neko drugi to uzimao - ispričala je pevačica u "Pulsu Srbije".

ATAImages / Milan Maričić
Vesna Zmijanac

Pevačica se osvrnula i na to da je jedna od retkih koja je na samom početku radila veoma kvalitetne spotove za svoje pesme, koje je dobro i plaćala.

- Ja sam imala sreću da sam baš dobro radila te spotove. Pogledaj moje spotove, ni danas niko tako ne radi. Jesam zaslužila, ali sam i plaćala za to i nisam žalila. To sada radi i moja Nikolija, ona to ozbiljno radi, a kaže mi da se samo ugledala na mene - rekla je ona, pa dodala:

- Relja je još gori od Nikolije, on ni ne pita koliko košta to što oni rade.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike