Alka Vuica otvorila dušu: Progovorila o Bekutinim suzama, pa otkrila za koje bi još naše pevačice volela da piše! (VIDEO)

23.11.2022

20:23

0

Pevačica se pojavila u crvenom od glave do pete

Alka Vuica otvorila dušu: Progovorila o Bekutinim suzama, pa otkrila za koje bi još naše pevačice volela da piše! (VIDEO)
Alka Vuica - Copyright Printscreen/24sedamTV

Hrvatska pevačica Alka Vuica pojavila se večeras na jednom prestoničkom događaju, gde je progovorila o svojoj karijeri, otkrila odakle crpi inspiraciju, pa se osvrnula i na kreativan rad sa kolegama.

U crvenom od glave do pete, na samom početku je za medijske ekipe, među kojima je bila i 24sedam, otkrila kako ta boja svakako sluti na radost, na Božić i svetkovine koje su pred nama. Ovom prilikom istakla je i da obožava novogodišnje praznike, te da uživa u svakom trenutku uz kolače, lampice i jelku. 

- U Zagrebu ću dočekati Novu godinu. Pravim jednu večeru za moju mamu i ekipu. To je pravi doček, sa familijom - počela je Alka, za čiji se stajling specijalno povodom proslave 28. rođendana „Naksi" radija u jednom prestoničkom hotelu pobrinula njena omiljena kreatorka iz Zagreba, Malesa.

Printscreen/24sedamTV
Alka Vuica

Alka je nedavno, sa druge strane, u jednoj emisiji otkrila da sarađuje sa Anom Bekutom, te da vredno rade na njenom novom albumu. Vuica je Bekuti dala jednu pesmu, a kada je čula kako ju je Ana otpevala, emocije su je savladale, i pustila je suzu, iako inače nije taj tip osobe.

- Pisala sam za Anu Bekutu nove pesme, radila sam na njenom novom albumu, baš smo se malopre čule. Trebala sam večeras biti na njenom koncertu u Zagrebu, ali sam ipak ostala ovde, jer sam već par dana u Beogradu. Postoji jedna pesma koju sam pisala za svoj album, ali sam ipak na kraju odlučila da je Ana otpeva. Kada sam čula kako je prenela tu pesmu, zaplakala sam. Stvarno neverovatno, žena peva, to je čudo - ispričala je pevačica, a potom nastavila o tomr kakva je Ana privatno:

ATAImages/ Antonio Ahel
Ana Bekuta

- Uvek je divna. Ona je jedna predivna dama. Stvarno divna žena. Neverovatno koliko širi pozitivnu energiju - dodala je ona.

Alka je potom priznala da bi volela da sarađuje sa još mnogo naših pevača. Ono zbog čega posebno žali jeste što nikada nije ništa napisala za Slađanu Milošević

- Volela bih nešto pisati za Slađanu Milošević, ona mi je bila pojam. Volela bih čak nešto i Ceci napisati, volim njenu boju glasa i način na koji prenosi emociju. Vesna Zmijanac, nju ne smem zaboraviti, obećavam joj pesmu već godinama, i moram joj napraviti - zaključila je Vuica, koja uveliko radi i na svom albumu. 

Stefan Tomasevic/ATAImages
Slađana Milošević

Kako je još tekao razgovor s Alkom pogledajte u snimku koji sledi.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike