Lukas za dublera daje 135.000 dinara: Ovo je jedini uslov koji će za „Kafanu na Balkanu" morati da ispuni!

03.12.2022

09:50

1

Izvesni mladić će po snimajućem danu dobijati 4.500, a lice mu uopšte neće biti „registrovano" u projektu

Lukas za dublera daje 135.000 dinara: Ovo je jedini uslov koji će za „Kafanu na Balkanu" morati da ispuni!
Aca Lukas - Copyright Borislav Zdrinja/ZIPAPHOTO/ATAImages

Aca Lukas i njegov producentski tim navodno nude 4.500 dinara dnevno mladiću koji će u filmu i seriji „Kafana na Balkanu" „glumiti" njegove šake. Podsetimo, neke od scena za ovaj projekat su snimljene tokom pevačevog koncerta u Štark areni.

Lukasa će tumačiti Mladen Sovilj, dok će on imati ispomoć momka koji će umesto njega svirati klavir i klavijature, pošto on to ne zna. Od dublera u oglasu koji je nedavno objavljen, prenosi „Kurir", traži se da ima slične šake kao Sovilj i da zna da svira oba instrumenta koja svira poznati folker. U nekim scenama biće zumirane šake za dirkama, te će morati da se svira tačna kompozicija kako bi sve bilo verodostojno.

Mladen Sovilj, ATAImages/Antonio Ahel
 

- Dnevnica za dublera će biti 4.500 dinara po snimajućem danu. Snimanje traje do kraja aprila i imaće bar 30 snimajućih dana u tom periodu - stoji u oglasu, pa će onaj koji bude odabran za ovaj posao zaraditi 135.000 dinara, odnosno 1.100 evra.

Pripreme za snimanje „Kafane na Balkanu" traju već više od pola godine. Deo će biti rađen i u Sajarevu, ali i na Lukasovom novogodišnjem nastupu u jednom novobeogradskom hotelu.

Ostatak glumačke ekipe za sada još uvek nije poznat.

Lukasovu majku Vidosavu bi trebalo da igra Anica Dobra, dok izvor za pomenute medije priča kako bi pevačevu bivšu ženu Sonju trebalo da dočara Teodora Bjelica. U liku menadžera i producenta Saše Mitkovića bi, prema daljim napisima, trebalo da se nađe Andrija Kuzmanović. 

Andrija Kuzmanović, 24sedam/Goran Sivački
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike