Tugo mojih dana, dublja od svih okeana: Dragana Mirković se emotivnim rečima oprostila od Marine

19.09.2021

20:33 >> 22:06

0

Autor: D. Božović

Tucakovićeva je za Luče iz Kasidola napisala brojne hitove, a pevačica joj je na tome zahvalna

Tugo mojih dana, dublja od svih okeana: Dragana Mirković se emotivnim rečima oprostila od Marine
Copyright Dragana Mirković ,,Pinkove zvezde" printscreen

Odlazak Marine Tucaković ganuo je brojne poznate ličnosti koje su imale priliku da je upoznaju i sarađuju sa njom. Naša kantautorka preminula je u 67. godini života, iza sebe je ostavila brojne hitove, a sa tugom se sada svi opraštaju od nje.

Dragani Mirković je poslednji pozdrav uputila Tucakovićevoj putem društvene mreže Instagram.

Umetnik, revolucionar, vizionar, ali pre svega-čovek. Draga moja Marina, hvala ti za sve divne tekstove, za najlepše trenutke koje smo zajedno provele, nezaboravne savete koje si mi dala, hvala ti što si ovaj svet učinila boljim mestom svojom lepotom duše i svojim talentom. Moje misli sada idu ka tvojoj porodici, a posebno tvom sinu Laći, jer samo mi koji smo imali sreću da nas u ovom životu dodirneš svojom veličinom, možemo makar malo da naslutimo koliko su izgubili tvoji najbliži. Koliko god da sam vremena provela sa tobom, uvek ću mi biti malo, a sa tobom odlazi čitava epoha naše muzike. Putuj sa anđelima, draga moja Marina, i nađi mir koji zaslužuješ. Voli te uvek tvoja Gaga – napisala je Dragana Mirković, pa nastavila:

Marina Tucaković, Printscreen Instagram/draganamirkovic

– Tugo mojih dana, dublja od svih okeana – napisala je Dragana uz fotografiju Marine Tucaković, a potom joj se zahvalila za sve pesme koje je napisala za nju.

Marina Tucaković, Printscreen Instagram/draganamirkovic

– „Hvala vam za Dobra devojka”, „O da li znaš”,  „Dobro jutro, dobar dan”, „Matematika”, „Crni leptir”, „Nisam ni metar od tebe”, „Ljubav je samo za heroje”, „Od kad sam se u tebe zaljubila”, „Tugo mojih dana”, „Opojni su zumbuli”, „Pitaju me u mom kraju”, „Ima li leta il zime”, „Stani zlato, stani dušo” – ređala je Dragana pesme jednu za drugom.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike