Ana Rajković atraktivnim kombinacijama žari i pali u Kataru: Evo kako je njen suprug reprezentativac reagovao!

02.12.2022

14:54

1

Svojim izgledom neprestano privlači pažnju i intrigira javnost

Ana Rajković atraktivnim kombinacijama žari i pali u Kataru: Evo kako je njen suprug reprezentativac reagovao!
Ana Rajković - Copyright Instagram printscreen/rajkovic_ana

Supruga našeg fudbalskog reprezentativca, Predraga Rajkovića, Ana Rajković pokupila je svu pažnju javnosti kada je stigla u Dohu na Svetsko prvenstvo u fudbalu kako bi podržala supruga golmana na odlučujućoj utakmici za Srbiju, koja će se održati večeras sa Švajcarcima.

Ana je samim dolaskom u Katar privukla veliku pažnju javnosti, ali i pratilaca na svom Instagram nalogu.

Ona je na Dohi ponela dva večernja autfita koji su izmamili uzdahe, dok su savršeno isticali njenu zanosnu figuru. Šljokičava haljina, sa dubokim dekolteom otkrivala je zanimljivu tetovažu između grudi, dok su prorezi sa strane istakli struk.

 

 

Osim glamuroznih haljina, Rajkovićka je nosila i nešto svedeniji model, koji naglašava se*sepilnost. Reč je o satenskoj, dugoj haljini koja je veoma jednostavna, a neodoljivo podseća na spavaćicu.

Instagram printscreen/rajkovic_ana
Ana Rajković

Dnevno izdanje znatno se razlikuje od večernjeg, a haljina koju je Ana nosila odlično se ukopila u tamošnji način odevanja. Duga, široka haljina, zanimljivih rukava bila je odličan izbor za obilazak prelepe Dohe.

 

 

Čini se da je Ana veliki ljubitelj Luj Viton brenda, budući da uz skoro svaku kombinaciju nosi jednu njihovu torbu, kao i mnoge žene fudbalera.

Ispod sveke od ove tri njene objave, nalazi s po jedan komentar njenog supruga Predraga, koji je po svemu sudeći u Anu zaljubljen kao prvog dana, te je redovno obasipa pažnjom i to pokazu javno ljubavnim emotikonima u vidu srca ili vatrice.

 

https://www.instagram.com/p/CknYXEWobxm/?utm_source=ig_embed&ig_rid=4aeb190d-f9cf-4389-9fcf-b54392381407

 

Podsetimo, Ana je radila kao hostesa u jednom prestoničkom klubu, a široj javnosti postala poznata kroz ljubavnu romansu sa Veljkom Ražnatovićem. Ana je 2018. godine uplovila u vezu sa golmanom, kome je rodila sinove Relju i Tadiju. Trenutno žive na Majorci, za čiji klub Predrag igra.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike