Tanja Savić ima velike želje, jedna od njih je i koncert u Areni: Još te neke stvari da mi se dese, pa da odem u penziju

04.12.2022

19:10

0

Pevačica je priznala da se oseća kao da ima 20 godina, te da još uvek želi sebi da ostvari ono o čemu mašta

Tanja Savić ima velike želje, jedna od njih je i koncert u Areni: Još te neke stvari da mi se dese, pa da odem u penziju
Tanja Savić - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Tanja Savić je započela karijeru u prvoj sezoni takmičenja "Zvezde Granda", a tokom svih ovih godina uspela je da ostvari sebi mnogo želja, kako na poslovnom, tako i na privatnom planu. No, još uvek su neke neostvarene.

Tako je Tanja sada priznala da se još uvek oseća kao da je u dvadesetim, te da joj je koncert u beogradskoj Areni još uvek velika želja.

- Živ sam i mlad čovek pa je normalno da imam i mnogo želja. Mlada sam duhom i mislim da neću nikad ostariti. Negde sam ostala u dvadesetim godinama, tako da je mnoštvo želja, počevši od koncerta u Areni. Samo zdravlje da me posluži, pa biće svega - rekla je pevačica, te otkrila šta je koči da taj koncert i održi:

ATAImages/ Antonio Ahel
Tanja Savić

- To je veliki koncert i treba mnogo odricanja. Za početak moram da smanjim nastupe, ali polako. Moram da se spremim i psihički i fizički, da budem u formi. Ja sam perfekcionista i želim da sve to bude kako treba jednog dana.

Možda Tanja mašta o koncertu u Areni, ali se objavljivanja novog albuma plaši.

- U ovom trenutku i moru ludila je zaista hrabrost objaviti album. U 2019. sam snimila CD i super je prošao, a sad je sve drugačije. Za samo tri godine sve se promenilo. Sad se više ne zna ko će šta da sluša. Čini mi se da se vraćaju stare pesme, ali i pop muzika i teško je izabrati. Nama pevačima je baš teško da odaberemo šta ćemo pevati i snimati i velika je odgovornost sad objaviti ceo album - istakla je Tanja za Grand Online.

ATAImages/Antonio Ahel
Tanja Savić

Njen hit "Zlatnik" postao je njena lična karta.

- Pesma je postala evergrin, često za nju kažu da je moja himna. Daj bože da mi se u karijeri desi još jedan takav hit, eventualno dva, ja ću biti zadovoljna, da mogu lepo da odem u penziju kao Lepa Lukić - kroz smeh je zaključila Tanja.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike