Princ Hari i Megan Markl otkrili kako su se upoznali: Ovo je bila prva reakcija kada ju je ugledao u nesvakidašnjem izdanju!

11.12.2022

06:59

0

Jedna društvena mreža je odigrala glavnu ulogu

Princ Hari i Megan Markl otkrili kako su se upoznali: Ovo je bila prva reakcija kada ju je ugledao u nesvakidašnjem izdanju!
Princ Hari i Megan Markl - Copyright Profimedia

Megan Markl i princ Hari po prvi put su otkrili kako su se upoznali, a malo ko zna da je slavni par spojila društvena mreža Instagram.

U prvoj epizodi Netfliksove dokumentarne serije ''Hari i Megan'', Hari je rekao da ih je spojio profil zajedničkog prijatelja na kom je video snimak Megan sa psećim filterom na leto 2016. godine.

- Megan i ja smo se upoznali preko Instagrama. Pregledao sam svoj fid, a neko od mojih pratilaca okačio je video njih dvoje, bilo je kao Snepčet - rekao je Hari.

Profimedia
Megan Markl i princ Hari

- Cela ta stvar, pseće uši. To je sve što je video od mene - rekla je Megan, a na ekranu se pojavila fotografija vojvotkinje sa psećim filterom.

- To je bila prva stvar, pomislio sam: Ko je to - rekao je Hari.

U njihovom prvom susretu Instagram je odigrao glavnu ulogu!

Megan je istakla da joj je zajednički prijatelj na kraju poslao e-mail kako bi je obavestio da je “Prince Haz” pitao za nju, našta je ona upitala ko je on i može li da pogleda njegov Instagram profil.

- Pitala sam mogu li da vidim njegov profil. U tome je stvar, kad ljudi kažu: ‘Jesi li ga guglao?’ Ne, ali to je tvoj domaći zadatak. Da vidim o čemu govore na svom nalogu. Ne šta neko drugi kaže o njima, nego što iznose o sebi - rekla je Megan.

Profimedia
Megan Markl i princ Hari

Novinari kraljevske porodice, Omid Šobi i Kerolin Durand su u svojoj knjizi ''Pronađi slobodu'' iz 2020. godine, napisali da je Hari imao privatni Instagram nalog koji je Megan zapratila nedugo nakon što su se upoznali.

Ovo je prvi put da je par javno otkrio kako je Instagram odigrao važnu ulogu u njihovom prvom susretu. Govoreći u intervjuu o njihovoj veridbi za BBC News 2017. godine, Hari je rekao da ih je “upoznao zajednički prijatelj”, kog nije imenovao zbog privatnosti.

Par je u dokumentarnoj seriji progovorio i o svom prvom susretu u Londonu. Megan je rekla da je zato što je Hari kasnio isprva pretpostavila da je on “jedan od tipova s ​​tolikim egom da bi svaka cura sedela i čekala ga pola sata”. Ali kad je Hari ušao na vrata, shvatila je da to nije tako. Rekla je da mu je “iskreno bilo neprijatno” zbog kašnjenja.

Profimedia
Kraljevska porodica na venčanju Megan Markl i princa Harija

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike