Nije prisluškivan samo telefon princa Harija: Brojna poznata imena pokrenula pravni postupak protiv poznatog tabloida!

07.10.2022

06:59

0

Dok izdavač iza medija sve oštro negira, sumnja se da su „imali uši" i u kolima ovih ličnosti, pa i u njihovim kućama

Nije prisluškivan samo telefon princa Harija: Brojna poznata imena pokrenula pravni postupak protiv poznatog tabloida!
Copyright Princ Hari Profimedia

Elton Džon i princ Hari su samo neki među brojnim poznatim imenima koja su pokrenula pravni postupak protiv izdavača „Dejli mejla", optužujući ih za prisluškivanje telefona, kao i druge povrede privatnosti - kažu iz advokatske kancelarije velike kompanije za strane medije. 

„Associated Newspapers", koji stoji iza „Dejli mejla", novina „The Mail on Sunday", kao i „Mejl onlajna", oštro negira sve, međutim, značajno su glasnije optužbe glumica Elizabet Herli, Sejdi Frost, partnera Eltona Džona (Dejvida Ferniša), kao i Dorin Lorens, majke pokojnog tinejdžera Stivena Lorensa koji je ubijen u rasističkom napadu 1993. godine. 

 

 

Navedeni, prema daljim napisima, imaju dokaze koji ukazuju na povredu privatnosti od strane pomenutog izdavača, uključujući izvesne uređaje u kolima, te kućama pojedinaca. Takođe, svesni su naručivanja prisluškivanja telefonskih razgovora dok oni traju, istakla je advokatska firma „Hamlins" proteklog petka, prenosi „Smh.com.au". Oni, inače, predstavljaju Frostovu i princa, dok se „Gunnercooke" bavi slučajevima Ferniša, Džona i Herlijeve, piše u saopštenju. 

Porparol AN-a kaže da izdavač „apsolutno negira sve ove bezobrazne klevete" koje „nisu potkrepljene nikakvim dokazima, pošto ih i nema". 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elton John (@eltonjohn)

 

- Ovo je čisto pecanje podnosilaca zahteva i njihovih advokata - dodali su. 

Podsetimo, veza princa Harija i njegove supruge Megan Markl s tamošnjim tabloidima je „pukla" pošto su se oni venčali, a kasnije i istakli kako „se s njima neće petljati ni na koji način", optužujući ih sve, pa i „Dejli mejl" za iznošenje laži i navalentnost. Britanski tabloidi su, prema njihovim rečima, bili i veliki faktor u njihovoj odluci da se odreknu svojih dužnosti i presele u Ameriku. 

Megan Markl i princ Hari, Profimedia
 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike