Laž je da se zvezda „Granda" udala za Turčina milionera: Otkriveno kako su se uopšte i upoznali, a sad žive u Bogatiću! (VIDEO)

15.12.2022

10:50

0

Pevačica objašnjava kako joj je jedan let pre pet godina promenio život iz korena

Laž je da se zvezda „Granda" udala za Turčina milionera: Otkriveno kako su se uopšte i upoznali, a sad žive u Bogatiću! (VIDEO)
Mirjana Aleksić - Copyright 24sedam

Mirjanu Aleksić, nekadašnju učesnicu „Zvezda Granda", osim kao pevačicu raskošnog glasa javnost zna i kao, kako se često navodilo, suprugu bogatog Turčina. Međutim, prema njenim rečima - to je daleko od istine. 

Objasnivši kako joj se život u stvari promenio iz korena na jednom letu pre pet godina, kada je ljubav svog života upoznala na relaciji Beograd - Istanbul, naglasila je da njen izabranik jeste iz Alanje, ali da porodičan život vode u Bogatiću, daleko od gradske vreve. 

Mirjana Aleksić, Instagram screenshot / mirjanamiraaleksic
 

Par je, inače, dobio i ćerku, kojoj su dali ime Maja pre skoro godinu dana. 

„U Tursku idemo samo na letovanje!"

- Suprug i ja živimo u Bogatiću. Odemo samo u Tursku na letovanje. Neko vas je opasno slagao da je moj muž milioner... - kazala je Mirjana okupljenim medijima na snimanju novogodišnjeg programa RTS-a, među kojima je bila i ekipa 24sedam

Pevačica je zatim dodala:

- Ne znam što je to toliko bitno. Iz Turske je i to je sve što mogu da kažem. Došao je na jedan festival pre nekoliko godina i upoznali smo se u avionu. Supruga je privukla smirenost koju imamo u Bogatiću. Zato se ovde i preselio.

- U Istanbulu je sve bučno i užurbano, želeli smo da pobegnemo od gradske vreve - zaključila je ona, govoreći na ovu temu. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike