Ljubavna priča Branke Pujić i Gagija Jovanovića: Ona je imala dečka, a venčali su se pod pritiskom

11.12.2022

11:25

0

Danas važe za jedan od najskladnijih parova, a kako kažu papir kao dokaz da su u braku im nikada nije bio potreban

Ljubavna priča Branke Pujić i Gagija Jovanovića: Ona je imala dečka, a venčali su se pod pritiskom
Branka Pujić i Dragan Jovanović - Copyright Instagram printscreen/brankapujic

Glumački par Branka Pujić i Dragan Jovanović, u braku su pune tri decenije, a kruna njihove ljubavi je ćerka Anđela. Ono što malo ko zna jeste kako je zapravo počela njihova ljubavna priča. Prema glumičinim rečima, njih dvoje su se upoznali kao studenti na Fakultetu dramskih umetnosti.

Iako je Jovanović odmah znao da je upoznao ženu svog života, Branka je u tom periodu imala dečka, te je Dragana gledala samo kao druga, ali vreme je pokazalo da su njih dvoje srodne duše.

 

 

- Kad sam upoznala Dragana, imala sam dečka. U početku smo se družili, bio je duhovit, mnogo smo se smejali i vremenom mi se uvukao pod kožu - ispričala je Branka ranije u jednom intervuju, dodajući da je ljubav planula posle zajedničkog projekta.

- Ali, nešto se događalo i pre toga. Sećam se, kad me je prvi put video na Akademiji, rekao je da ću mu biti žena. Imao je ceo plan, a meni je u početku sa njim bilo vrlo lepo, sve je krenulo iz druženja i spontano je preraslo u ovo što imamo danas. Najjače oružje su mu šarm i plemenitost. Duhovit je i vrlo muževan, ali je i jako dobar čovek - govorila je Branka o vrlinama svog supruga.  

Iako Branka i Gagi danas važe za par koji se može pohvaliti brakom bez skandala i trzavica, venčali su se pod pritiskom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Branka Pujic (@brankapujic)

 

- Oduvek sam maštala da se nikada ne udam jer mi je taj čin bio strašan, ali sam na kraju odustala od svojih stavova. Nismo želeli da pravimo venčanje, ali smo pod pritiskom roditelja poklekli. Na taj korak odlučili smo se i zbog Anđele, a sigurna sam da bismo i danas bili zajedno bez obzira na papir - kaže Branka.

Venčanje Branke Pujić i Dragana Jovanovića, bilo je kao iz snova, a glumica kaže da je to jedan od najlepših dana u njenom životu.

- Bilo je veoma romantično u restoranu Ušće, s pogledom na Dunav i Kalemegdan. Došli su svi naši prijatelji i rodbina i sva ljubav je bila usmerena ka nama. Uveče smo otišli na medeni mesec u zamak Dunđerski, koji je izgledao ovako: nas dvoje u venčanim odelima, dvorac se beli na mesečini, on me nosi u naručju. Prosto da vam srce stane.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike