„Izazov je biti Lukas!" Mladen Sovilj o ulozi folkera: Preda mnom je ozbiljan istraživački zadatak!

01.08.2022

18:14

0

U seriji „Kafana na Balkanu" će se naći „u koži" poznatog folkera, koji je još knjigom o sebi, „Ovo sam ja", uzdrmao javnost brojnim detaljima

„Izazov je biti Lukas!" Mladen Sovilj o ulozi folkera: Preda mnom je ozbiljan istraživački zadatak!
bdp_kzn_01042022_0060 - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Pevač Aca Lukas već uveliko priprema seriju o svom životu i karijeri koja će nositi naziv „Kafana na Balkanu". Sada, zvanično je poznato i ko će igrati glavnu ulogu. Iako je folker svojevremeno izrazio želju da to bude Marko Janketić, „u njegovoj koži" će se ipak naći Mladen Sovilj, piše „Blic". Glumac komentariše za pomenute medije kako će se i te kako posvetiti radu na ovoj ulozi, jer je za njega veoma izazovna.

– Mogu da potvrdim da je istina da ću igrati u seriji, ali ne mogu ništa puno da pričam. Ljudi koji su spremali projekat su me zvali, pričali smo i dogovorili se. Ne znam ništa o Janketiću, već samo o sebi. Ne bih ništa da pričam unapred, videćemo – počeo je svoju priču Mladen.

Marko je, sa druge strane, svakako bio spreman za ulogu Lukasa. Pojedine ekipe novinara su ga videle i na njegovom koncertu u Areni u aprilu, međutim nije mogao da je prihvati, jer su se snimanja poklapala sa drugim projektom koji je pre toga dogovorio. Zatim, izjavio je da „Lukasa treba da igra neko ko ima mu*a", zbog čega se nametnilo pitanje da li Sovilj deli mišljenje s njim.

Marko Janketić ATA Images/Antonio Ahel
 

– Marko je svoj čovek, znamo se, dobri smo, ali nismo razgovarali o ovome. To što smo prijatelji, ne znači da imamo identične stavove po pitanju svega, što ne znači ni da nemamo. Ne znam kakav je njegov odnos bio prema projektu – tajanstven je ostao on.

Podsetimo, folker je protekle godine objavio knjigu pod nazivom „Ovo sam ja", gde je ispričao mnoge detalje iz privatnog života, a kojih će se svakako dotaći u seriji. Mladen naglašava, pak, da nije posebno upućen u život poznatog pevača, ali da će se svakako dobro pripremiti.

Mladen Sovilj ATAImages/A. K.
 

– Znali smo svi koliko smo znali, ali da ulazim dublje u to... Nema osobe koja ne zna nešto o njemu. Sada je to jedan moj drugi pristup, glumački rad, istraživački zadatak, pristupa se malo detaljnije. Svakako je izazovno – zaključio je Sovilj.

Lukas će pomno pratiti snimanja koja bi trebalo da počnu na jesen i svojom pričom i sugestijama će i te kako izlaziti u susret glumcima uključenim u ovaj projekat.

Aca Lukas ATAImages/ M.S.
 

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike