Brena otkrila anegdotu sa početka veze sa Bobom: Tada ga je videla na bazenu, ali su to od nje sakrili!

13.12.2022

22:27

0

Pevačica se osvrnula i na to kako je uspela da sačuva brak od radoznalih očiju

Brena otkrila anegdotu sa početka veze sa Bobom: Tada ga je videla na bazenu, ali su to od nje sakrili!
Lepa Brena i Boba Živojinović - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Lepa Brena je uvek otvoreno i iskreno pričala o svojoj ljubavi sa Bobom Živojinovićem, o njihovim počecima i svemu što su prošli kroz 35 godina koliko su zajedno.

Brena i Boba su nedavno, inače, proslavili 31. godišnjicu braka, a ona je sada ispričala kako je njen menadžer sakrio od nje jednu stvar.

Moram da ispričam jednu anegdotu. Te godine smo snimali film "Hajde da se volimo" drugi deo, pa smo snimali onu scenu sa Gidrom Bojanićem, gde snimamo pesmu "Udri Mujo". Nikoga nije bilo tu osim "Slatkog greha", kamermani, snimatelji, znači cela filmska ekipa. Kako pevam deo: "Udri, udri Mujo", ja vidim kako neki lep, visok i zgodan markantan muškarac prolazi i tu se zadržava. Kada smo završili, ja pitam Raku Đokića: "Ko je bio tu taj visok i lep dečko?", on mi kaže da je bezveze neko, da je došao na trening. Dobijamo novi raspored za tu filmsku ekipu, nas 250 se pomera i idemo da snimamo scene na Divčibarima. Tek kad je bila premijera filma, onda mi je Raka priznao i rekao da je to bio Boba Živojinović. Rekao je da je morao da prebaci sve, jer da smo se upoznali tu, da je pitanje da li bi završili film - ispričala je Brena.

ATAImages/Mateja Stanisavljević
Lepa Brena i Boba Živojinović

Međutim, to nije jedini trenutak kada su oni mogli da se sretnu. Brena je otkrila u emisiji "Amidži šou" da je Boba želeo da se ona pojavi i na jednom njegovom događaju.

- Ja ću vam odati tajnu. Boba je u to vreme pravio egzibiciju, mislim na Marakani, sa Borisom Bekerom. I on je došao da zamoli Raku, da vidi ako postoji mogućnost da ja budem ta koja će da da prvi udarac reketom. Nisam došla, snimali smo film, bilo je nemoguće, ali mislim da niko ne može sudbinu i Božiju volju da spreči - nasmejala se Brena.

Kako su sačuvali brak

- Naš privatni život je veoma transparentan. Nemamo nikakve katastrofalne tajne da bismo bilo šta krili. Kući sam ja majka, supruga, domaćica, ne volim doduše da radim te kućne poslove, imam žene koje rade svaka svoje poslove. Skuvam nešto ponekad, kad Boba nije tu, jer se njemu ništa ne dopada jer ja spremam dijetalno. On je perfekcionista i sve što radi, to je fantastično. Od njega sam naučila da spremam mnogo stvari i to ukusno. Dok su deca bila mala, baš smo bili posvećeni porodici. Odem radim, vraćam se prvim avionom kući, donosiš slatkiše, igračke, ono što nema kod nas za čitavu familiju. Uvek smo bili porodica koja je jako vodila računa da taj naš privatan život ima suštinu, da decu vaspitamo - priča pevačica i dodaje:

Tv Pink Printscreen
Lepa Brena

- Ako deci nisi posvećen u ranim trenucima, to se oseti kasnije. Tako da ja kući nikada nisam bila Lepa Brena, ali smo znali decu da vodimo na neke događaje. Mogli su tada da upoznaju uspešne, bogate ljude i da vide da su svi lepo vaspitani, koji nisu prepotentni, nego jako normalni. I to je suština naše porodice. Mi jesmo poznate ličnosti, ja se osećam kao Lepa Brena u studiju, ali kada siđete sa scene, ne radite taj vaš posao, vi ste običan čovek koji živi svoj život. Obožavamo da odemo na pijacu zajedno, da kupimo mladi sir i kajmak, da pozovemo prijatelje na ručak. Nikada naša kuća nije bila prazna i posvećivali smo vreme privatnom životu, koji nikad nismo krili od javnosti.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike