Vikendica Vesne Zmijanac na Bukulji prava oaza mira: Prostrani dnevni boravak, kamin, ikone (FOTO)

01.12.2022

20:12

1

Oko vile se prostire veliko zelenilo, a ova vikendica ima nekoliko terasa i veliki letnjikovac

Vikendica Vesne Zmijanac na Bukulji prava oaza mira: Prostrani dnevni boravak, kamin, ikone (FOTO)
Vesna Zmijanac - Copyright 24sedam/N.V.

Pevačica Vesna Zmijanac sagradila je pravu oazu mira na Bukulji još devedesetih godina kako bi pobegla od gradske vreve. Oko velelepne vikendice, ona ima i imanje gde uzgaja povrće, a malo ko je imao priliku da vidi kuću izbliza, a još manje enterijer iste. 

Ekipa 24sedam je pre nekoliko meseci posetila imanje Zmijančeve, a pevačica je jednom prilikom za emisiju „Amidži šou” otvorila i vrata svog doma i pokazala kako izgleda njena vila. 

Njen dom prepun je uspomena i starih fotografija iz mladosti. Poseban deo dnevne sobe zauzima kamin, na kom su i ikone svetitelja. 

Vesna je i vrsna kuvarica, pa ne čudi što je kuhinja u njenoj kući na Bukulji veoma prostrana i kompletno opremljena za spremanje različitih specijaliteta.

Zmijančevoj jedna prostorija čak služi kao veliki garderber, a dom je pun ikona i sitnih detalja kojima je ulepšala enterijer doma. 

ATAImages / Milan Maričić
Vesna Zmijanac

Podsetimo, domaći mediji su pisali da Zmijančeva merka još jedan plac od 15 ari na Bukulji, ali kako prodavac zemšljišta traži 45.000 evra, pevačica se sa njim cenka, kako bi spustila cenu. Njoj je prvobitna suma ipak previše, s obzirom na to da je svesna toga da su placevi na toj lokaciji doskora bili i duplo jeftiniji. Ali posle pandemije koronavirusa, Bukulja je postala atraktivno mesto jer se nalazi relativno blizu prestonice, a ima mnogo prirodnih lepota. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike