Fotografija iz detinjstva Vesne Zmijanac! Pevačica u majčinom naručju, da li biste je prepoznali?

06.12.2022

22:40

0

Vesna je dete razvedenih roditelja, a kako je ranije ispričala odgajala ju je baka, baš kao i njenu braću i rođake

Fotografija iz detinjstva Vesne Zmijanac! Pevačica u majčinom naručju, da li biste je prepoznali?
Vesna Zmijanac - Copyright 24sedam/Nemanja Vujčić

Pevačica Vesna Zmijanac, rođena je u Nikšiću, a pošto je napunila jednu godinu njeni roditelji su se razveli, pa se sa majkom Kovinom preselila kod bake i deke u Kraljevo.

Na društvenoj mreži Instagram je isplivala pevačicina fotografija iz ranog detinjstva, na kojoj je pevačica u naručju svoje majke. Ono što je na prvu već primetno jeste da je pevačica i kao mala imala plavu kosu kojoj je i danas ostala dosledna.

 

Inače, Vesna je svojevremeno pričala da iako je dete razvedenih roditelja, nosi lepe uspomene iz detinjstva, a kako kaže, baka Natalija ju je odgajila. 

 - Nas je sve nana čuvala, nas četvoro, petoro. Odrasla sam sa mojom bakom Natalijom. Bilo je nas puno dece sa njom, puno nas je odgajila, pa i mene. To je bilo najlepše vreme. Imali smo da pojedemo, da ne budemo gladni, ali smo bili srećni. Znaš šta je biti u dvorištu sa četvoro-petoro dece? Do večeri se nije ulazilo u kuću. Ja imam mog brata od tetke koji je odrastao sa mnom i kojeg sam ja kasnije dovela u Beograd. On je doktorirao na dva fakulteta, a ceo život je samo pevao i svi su mislili da će on da peva. On je doktorirao, a ja sam propevala - ispričala je Vesna ranije i dodala da je bila veoma nestašna kao devojčica: 

ATAImages/ Antonio Ahel
Vesna Zmijanac

- Dogodovštine sa mojim bratom nemaju cenu. Bila sam najnemirnija, to je bilo strašno. Imali smo jednu veliku livadu pored Ibra i moj brat je tu morao da čuva krave. I onda me on nekada zamoli da pođem sa njim da mu pravim društvo. Za sve ove godine nisam upoznala tako plemenitog čoveka kao mog brata - kad pređe krava u tuđe dvorište on uzme prutić pa je samo gura, ne može da je udari. A ja se popnem na topolu koja visi nad Ibrom i skočim u Ibar, u vir.

- Uredno sam pravila neke "fešte" koje nisu bile nimalo dobre. Igrali smo neku fudbalsku utakmicu sa Žičom i mi izgubimo. Sad ja idem ka kući, a te koje su igrale za Žiču idu istim putem i mi ih premlatimo u nekom kanalu. Sutradan sam išla kod direktora, ukor... Naravno, nisam bila sama, tu je uvek bila neka ekipa. Uvek sam bila nevaljala, nemirna - rekla je Zmijančeva u emisiji „Glamur“.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike