Poznat uzrok smrti sina Tine Tarner: Pevačica i prijatelji preminulog muzičara skrhani od bola!

13.12.2022

15:05

0

Ona se i na Instagramu oprostila od naslednika

Poznat uzrok smrti sina Tine Tarner: Pevačica i prijatelji preminulog muzičara skrhani od bola!
Tina Tarner - Copyright Profimedia

Vest da je naslednik legendarne pevačice Tine Tarner pronađen mrtav, šokirala je svetsku javnost, a sve do danas uzrok smrti muzičara nije bio poznat.

Naime, Tinin sin Roni, umro je nakon borbe sa rakom debelog creva i takozvane opstrukcije arterija, otkrio je patolog. Kancelarija okruga Los Anđeles objavila je da je Tarner, koga su lekari hitne pomoći u četvrtak pronašli mrtvog u njegovoj kući, preminuo od "komplikacija metastaziranog karcinoma debelog creva".

Izveštaj doktora pokazao je da je u vreme smrti, sin rok pevačice pored karcinoma, takođe patio i od aterosklerotične kardiovaskularne bolesti. Roni, koji je preživeo prethodnu dijagnozu raka, pronađen je kako se bori za vazduh ispred svog doma u Los Anđelesu, prošlog četvrtka ujutru, piše "TMZ".

Bolničari su zatim požurili u njegovu kuću u dolini San Fernando, gde su zatekli slučajne prolaznike koji su bezuspešno pokušavali da reanimiraju sina slavne rokerke, ali je on proglašen mrtvim na licu mesta. Uzrok smrti nije objavljen sve do danas, a izveštaj navodi da je krivac rak debelog creva, objavio je "Pejdž Siks".

Ronijeva supruga Afida Tarner napisala je u petak na društvenoj mreži Instagram emotivan omaž svom životnom saputniku, rekavši da se iznenada razboleo, uz zaključak "je*eni rak". Ona je uz objavljenu fotografiju njega i muzičarevog pokojnog oca istakla da ga pamti kao "sjajnog kantautora i basistu" sa "srcem diva". Par se venčao 2007. godine, ubrzo nakon što je Roni stekao slavu ulogom u autobiografskom filmu njegove majke iz 1993. godine. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Afida Turner (@afida_turner)

 

Pevačica koja danas ima 83 godine ima četvoro dece, uključujući Ronija, sina koga je dobila u braku sa pokojnim suprugom Ajkom Tarnerom i Krega, naslednika Rejmonda Hila, dok je Ronova smrt samo poslednja u nizu tragedija koja je zadesila slavnu porodicu. Naime, pre četiri godine, stariji sin rok zvezde Kreg, ubio se u svojoj kući u 59. godini. On je tada proglašen mrtvim na licu mesta od samonanete rane iz vatrenog oružja, što je pevačicu, kako je tada rekla, "slomilo na komade".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tina Turner (@tinaturner)

 

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike