Milica Ristić otkrila kakav odnos ima sa Rađenovim ćerkama i kako su one prihvatile vest da će dobiti brata

12.12.2022

15:08

0

Rađenova supruga će se uskoro ostvariti u ulozi majke, a sada otkriva da je izgradila fantastičan odnos sa njegovim ćerkama

Milica Ristić otkrila kakav odnos ima sa Rađenovim ćerkama i kako su one prihvatile vest da će dobiti brata
Milica Ristić i Nikola Rađen - Copyright Instagram screenshot / _milica_ristic

Nikola Rađen i Milica Ristić su pre mesec dana rešili da ozvaniče veridbu i svoju ljubav podignu na viši nivo. Oni su se zakleli na večnu ljubav u Hramu Svetog Save, a par će uskoro dobiti naslednika.

Proslavljeni vaterpolista ističe da je imao veliku želju posle dve ćerke da dobije sina, a sada mu se to i ostvarilo.

- Svi smo uzbuđeni. Imao sam veliku želju da, posle ćerki Nine i Tee dobijem i muško dete, koje će da nasledi prezime i to će mi se ispuniti. Ćerke se raduju, ali nikako nisu mogle da se dogovore, jedna želi brata, a druga sestru. Sin će biti okružen sestrama koje će ga čuvati, a verovatno i razmaziti, samo se nadam ne baš previše - kazao je Rađen. 

MN Press
Nikola Rađen

Njegova izabranica, Milica ne krije da je uspela da izgradi fantastičan odnos sa Nikolinim ćerkama iz prvog braka sa pevačicom Anom Kokić. 

- Obe su divne devojčice, lepo vaspitane i za razliku od mnogih iz svoje generacije, dosta zrele. Odmah smo se uklopile i imamo već neke svoje male rituale, često šetamo zajedno, radimo nešto po kući i razgovaramo o svemu i svačemu, najčešće o šminki, fizurama, garderobi, što je i mene dok sam bila tinejdžerka, najviše zanimalo.

ATAImages/ Antonio Ahel
Nikola Rađen i Milica Ristić

Milica je na pragu da se porodi, a za sebe kaže da nije razmažena ni zahtevna trudnica. 

- Ne želim previše da se opuštam, a nema ni potrebe. Planiram da pevam do Nove godine i da se potom nastupima vratim već u aprilu ili maju - rekla je Milica za Gloriju. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike