Oženio se Nikola Rađen! Trudna pevačica blistala u venčanici, a on izabrao klasiku (FOTO)

20.11.2022

18:55

1

Dve nedelje posle veridbe su se zavetovali jedno drugom na večnu ljubav

Oženio se Nikola Rađen! Trudna pevačica blistala u venčanici, a on izabrao klasiku (FOTO)
Milica Ristić i Nikola Rađen - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Nikola Rađen i njegova trudna izabranica Milica Ristić izgovorili su sudbonosno "da" jedno drugom danas u Hramu Svetog Save.

Pevačica je obukla belu haljinu sa otvorenim ramenima, dok je u Hramu nosila kaput, a nekadašnji vaterpolista je obukao belu košulju i klasično crno odelo.

Oni su, kako se čini, posle venčanja otišli sa najbližima u restoran kako bi proslavili, a i kako su ranije govorili, nisu želeli da prave veliku feštu.

Podsetimo, njih dvoje su se verili pre dve nedelje u manastiru Draganac na Kosovu i Metohiji. Oni su, zapravo, planirali da se venčaju tamo, ali kako nisu dobili dozvolu za to, obavili su zaruke.

ATAImages/ Antonio Ahel
Nikola Rađen i Milica Ristić

Spekulisalo se da će prošle nedelje obaviti venčanje, ali se to očigledno desilo danas.

Posle svađe - venčanje

Podsetimo, početkom aprila u medijima je odjeknula vest da je Milica doživela nasilje od vaterpoliste, te su oboje bili u policijskoj stanici da daju izjavu, a kasnije su izdali zajedničko saopštenje:

- Pre svega, krivo nam je što je u javnosti predmetni događaj okarakterisan kao sukob, što se dalje negativno odrazilo na naše i živote naših porodica, posebno moje dve ćerke. Ovim nam je naneta nemerljiva i nenadoknadiva šteta. Razmirica je bilo, ali do sukoba nije došlo i to želimo ovim putem da naglasimo. Mi naš zajednički život nastavljamo, kao i sve planove koje ćemo u budućnosti ostvariti. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike