Trudna devojka Nikole Rađena: Nakon skandala čeka dete sa pevačicom, otkriven i pol bebe

02.09.2022

14:16

1

Njoj će ovo biti prvo dete, dok bivši vaterpolista ima dve ćerke sa Anom Kokić

Trudna devojka Nikole Rađena: Nakon skandala čeka dete sa pevačicom, otkriven i pol bebe
radjen ristic_08122021_0042 - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Nikola Rađen i Milica Ristić čekaju svoje prvo dete! Vest o prinovi je obradovala ovaj par koji je, nakon skandala koji ih je zadesio, ponovo uplovio u mirnu luku.

Kako se piše u domaćim medijima, njih dvoje čekaju dečaka. Ovo će Milici biti prvo dete, dok Nikola ima već dve ćerke iz braka sa pevačicom Anom Kokić. 

Nikola je, inače, nedavno izjavio da bi voleo da dobije sina.

ATAImages/ Antonio Ahel
Nikola Rađen i Milica Ristić

- U poslednje vreme najviše sam posvećen ćerkama i najveća sam im podrška jer su aktivno počele da igraju odbojku, koja ih jako privlači, tako da imaju i moju i Aninu podršku. Intimno voleo bih da jednog dana dobijem i naslednika - pričao je Rađen nedavno.

Nikola i Milica se o srećnim vestima još uvek nisu oglašavali.

Podsetimo, 1. aprila ove godine je u javnost dospela informacija da je Nikola Rađen fizički nasrnuo na svoju devojku Milicu Ristić. Pisalo se da je ona tada, u ranim jutarnjim časovima, u krvavoj haljini potražila pomoć na jednoj benzinskoj pumpi, nakon čega su radnice pozvale Hitnu pomoć.

ATAImages/ Antonio Ahel
Nikola Rađen i Milica Ristić

Ona je tada rekla da joj je povrede naneo Nikola, međutim, zajedničkim zvaničnim saopštenjem, koje je usledilo dan kasnije, izjasnili su se da je među njima sve u redu, kao i da će nastaviti zajednički život.

Ipak, njihova drama epilog je dobila na sudu, kada je Milica saslušana u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu i tom prilikom izjavila da ne želi krivično da goni svog vanbračnog partnera i da je sve što se sve što je među njima bilo toga dana incident koji se nikada pre nije dogodio.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike