„Sina sam dugo priželjkivao!" Nikola Rađen ne krije radost, a ovako je njegova bivša žena reagovala kada ju je pozvao ovim povodom!

15.10.2022

17:27

0

Sportista je dugo bio u braku s pevačicom, a zajedno su dobili dve ćerke

„Sina sam dugo priželjkivao!" Nikola Rađen ne krije radost, a ovako je njegova bivša žena reagovala kada ju je pozvao ovim povodom!
Nikola Rađen - Copyright MN Press

Nikola Rađen će se uskoro treći put ostvariti kao tata. Njegova izabranica Milica Ristić je u drugom stanju i u martu će mu roditi sina. Proslavljeni vaterpolista je ovo dugo priželjkivao, a lepe vesti je bez problema podelio i sa bivšom suprugom, pevačicom Anom Kokić.

Njih dvoje, inače, imaju dve ćerke koje se takođe raduju prinovi.

„Ispunila mi se velika želja!"

- Tačno je, istina je. U martu očekujem muško dete, treće. Jako mi je drago što ću se ponovo ispuniti kao otac i što će to biti dečak. Dugo sam to želeo i želja mi se ispunila. Sigurno ću biti najponosniji otac na svetu posle dve prelepe ćerkice - počeo je Nikola u emisiji „Una, due, tre", nastavljajući zatim o obavezama koje su ponovo pred njim - menjanju pelena, odlascima u nabavku, kao i neprospavanim noćima zbog bebe.  

Nikola Rađen, MN Press
 

Inače, čim je saznao da je Milica trudna javio je to Ani, majci devojčica Nine i Tee, svakako priznajući da se malo i plašio njihove reakcije.

- Anin i moj odnos je da razgovaramo o svemu, pa smo porazgovarali i o ovoj stvari. Rekao sam joj lepe vesti. Naravno, žena se obradovala kao što bi svaka normalna osoba postupila u tom trenutku. Meni je bilo drago i zbog devojčica koje su to, onako, jako radosno primile, čak su i bile želje da jedna hoće batu, druga seku. Kada su saznale da je bata, jedna se više obradovala, druga manje - iskren je bio on u pomenutoj emisiji.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike