Ana Bekuta neutešna i posle godinu dana od Mrkine smrti: Živim od sećanja i ponosa, danas je godinu dana od mog smaka sveta (FOTO)

27.11.2022

13:08

2

Pevačica ne može da prežali njegov odlazak, te ističe da živi od uspomena koje su zajedno napravili

Ana Bekuta neutešna i posle godinu dana od Mrkine smrti: Živim od sećanja i ponosa, danas je godinu dana od mog smaka sveta (FOTO)
Ana Bekuta - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Danas se navršilo tačno godinu dana otkako je preminuo političar Milutin Mrkonjić. Njegov odlazak je ostavio veliki trag u svetu politike, infrastrukture i saobraćaja, sporta. Njegovi prijatelji i saradnici ga se sa osmehom sećaju, pričaju o njegovim podvizima, a sa njegovom smrću, pevačica Ana Bekuta, ne može da se pomiri.

Na svom Instagram nalogu, Ana je sumirala godinu bez njenog emotivnog partnera, te istakla da ne može da preboli njegov odlazak. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Bekuta (@anabekuta1)

- Godina je dana od mog ličnog smaka sveta. Još se nisam pomirila sa tim da korak u hodniku nije tvoj, i da poziv na telefonu nije tvoj, i da čežnjivi pogled iz prvog reda u publici nije tvoj. Biram, ipak, da slavim tvoj život češće nego da očajavam. Radujem se i svakoj vožnji obilaznicom koja će nositi tvoje ime. Jer, ceste nisu samo odlasci i putovanja. Ceste su putevi kućama, povratak domovima i porodicama. Hvala ti na bezbroj dela ljubavi, hvala ti što mi skoro svakog dana priđe neko kome si pomogao i promenio mu život. Hvala ti što se time nikada nisi hvalio. Hvala ti što te svako ko te je sreo pamti kao dobrog čoveka. Nekad sam te volela i zbog toga što me nikada ničim nisi ni najmanje povredio. Danas te volim još više, jer nikada nisi namerno povredio nijednog čoveka na ovom svetu. Ja sad živim od sećanja i ponosa. Mirno spavaj u večnosti koju si zaslužio svakim danom svog neverovatnog života. Voli te Ana - napisala je Bekuta uz njihovu zajedničku fotografiju.

Podsetimo, juče je u Aleji zaslužnih građana održan jednogodišnji pomen u čast pokojnom Milutinu, a svi poštovaoci lika i dela Mrkonjića su došli da mu odaju počast.  

Ivica Dačić je juče tokom govora na pomenu istakao da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić predložio nadležnim organima da se jedna obilaznica oko Beograda, nazove po Milutinu Mrkonjiću. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike