Prija progovorila o svadbi i bakšišu kod Đokovića, zatim o Filipu i proširenju porodice: Priželjkujem devojčicu!

15.09.2022

07:32

0

Autor: Marija Mitić

Pevačica je pričala i o sinu i porodici

Prija progovorila o svadbi i bakšišu kod Đokovića, zatim o Filipu i proširenju porodice: Priželjkujem devojčicu!
PRIJA - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Aleksandra Prijović retko govorio o svom privatnom životu koji veoma intrigira javnost, budući da je udata za posinka Lepe Brene i sina Bobe Živojinovića, Filipa.

Filip pomaže Aleksandri u odabiru pesama, često i komponuje za nju, a poslednja pesma za koju je pisao muziku i tekst jeste jedna od hitova sa njenog poslednjeg albuma "Zvuk tišine".

Pevačica zato ističe da je njen suprug vrlo emotivan.

- Mislim da sam ja emotivnija, mada Filip u poslednje vreme piše emotivne pesme. Napravio je još neke numere koje će se naći na novom albumu i koje su toliko emotivne da ni ja ne mogu da verujem - kaže pevačica i otkriva da li je Filip prati na nastupima.

- Kada pevam negde blizu, ide sa mnom, ali nekada ga mrzi i onda ostane sa sinom kod kuće. Jako mi je bitno što u našem odnosu nema ljubomore.

ATAImages/Antonio Ahel
Aleksandra i Filip Živojinović

Pevačica je priznala da priželjkuje drugo dete, a otkrila je i da je njihov sin Aleksandar zahtevan.

- Voleli bismo da dobijemo devojčiću, ali mislim da će to sada malo sačekati, kada već nisam odmah rodila jedno dete za drugim.

- Aleksandar je povukao na mene. Na mene je tvrdoglav, a Filip je u detinjstvu bio veći zvrk, to je na njega pokupio. Sve što traži moramo da uradimo, ne možemo da ga prevarimo.

Prijovićka je pre par dana, bila jedna od pevačica koja je uveseljavala goste na raskošnoj svadbi kod porodice Đoković, Saške i Đorđa Đokovića, a sada je i o ovom svom nesvakidašnjem nastupu otkrila neke od detalja.

Antonio Ahel/ATAImages
Aleksandra Prijović

- Bilo je baš lepo. Pozvali su me iznenada, i zahvalna sam im na poverenju. Retko kada uzimam bakšiš jer isključivo radim za fiksnu cenu - rekla je ona za Alo na pitanje da li je na ovoj svadbi dobila i bakšiš.

Za sam kraj Aleksandra se osvrnula na rodni kraj, za koji tvrdi da ga posećuje s vremena na vreme.

- Dugo nisam bila jer sam radila celo leto, a pre toga sam pripremala album. I dalje se družim sa ljudima kao i pre, ali ne mogu da znam da li me vole ili ne.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike