Aleksandra Prijović nije žalila para kada je novi album u pitanju: Iskreširala koliko bi i za stan u Beogradu!

03.07.2022

07:51

0

Pevačica je od najskupljih autora, sa kojima već dugi niz godina sarađuje, kupila sedam pesama, ali - tu spisku nije kraj

Aleksandra Prijović nije žalila para kada je novi album u pitanju: Iskreširala koliko bi i za stan u Beogradu!
Aleksandra Prijović i Filip Živojinović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Kada je reč o njenom poslu i karijeri, Aleksandra Prijović nikada nije šteleda. I ovoga puta je tako izdvojila ogromnu sumu i ozbiljno „očistila kasu" - samo da bi svojoj publici pružila najbolje što može.

Ona je od izuzetno jakih autora s kojima dugi niz godina sarađuje kupila sedam pesama i navodno na čitav projekat dala 150.000 evra, dok je rad na spotovima prepustila produkcijskoj kući koja je u vlasništvu njenog supruga Filipa Živojinovića.

Aleksanra Prijović i Filip Živojinović ATAImages/M. M.
 

Tri numere je već objavila i za kratko vreme su postale hitovi, za još dve je snimila spotove i čeka trenutak kada će ih plasirati javnosti, a za preostale pesme - kadrove planira da, prema daljim napisima, snimi u Njujorku, koji će uskoro posetiti.

- Na nove Aleksandrine pesme se dugo čekalo budući da godinama nije izdala album. Zbog toga nikoga i nije začudilo kada je kupila sedam pesama od najskupljih autora sa kojima sarađuje više od deceniju. Naravno, odmah je isplanirala spotove za svaku od tih pesama, a zaduženje oko organizacije prebacila je na Filipovu produkciju. Za sada je snimala pet spotova, od čega je tri objavila. Uskoro ih čeka put u Ameriku, gde će se snimati kadrovi za ekranizaciju poslednje dve pesme - počeo je izvor pa dodao da će pevačica put „preko bare" platiti za više od 20 ljudi iz svog tima.

Kako je dalje objasnio - Prija je pre oko pet godina već snimila jedan spot u Njujorku i veoma su joj se dopala mesta koja ovaj grad nudi.  

- Predložila je Filipu da ponove put i povedu ceo tim kojem će platiti putne troškove i smeštaj, pa će ih to dodatno koštati oko 40.000 evra - tvrdi insajder, pa nastavlja o tome kako će Aleksandru stilizovali najpoznatiji srpski dizajneri koji su mesecima pravili haljine za njene spotove.

Samo jedna haljina košta 5.000 evra!

- Osim putovanja, putnih troškova, honorara za mnogobrojne ljude koji rade na spotovima, Prija je veliku sumu novca izdvojila i za stajlinge koji su pravljeni po njenim željama. U spotovima koje je već objavila vide se haljine sa kristalima, perjem, od najskupljih materijala, pa je jasno da ni tu nije žalila para kako bi ostavila najbolji utisak na svoju publiku. Jedna od tih haljina košta čak 5.000 evra, a ona je promenila preko petnaest stajlinga u spotovima koje je do sada snimila. Kada se na to dodaju šminkeri, frizeri, koreografi, plesači, dolazi se do nekoliko desetina hiljada evra uloženih samo u Aleksandrin izgled - rekao je on, ali se nije tu i zaustavio:

- Presabrali su se i uvideli da je ulaganje nešto veće od 150.000 evra, pa se već nedeljama zezaju sa prijateljima da plate zajedničke ručkove i večere umesto njih jer su oni bez dinara.

Aleksandra Prijović Antonio Ahel/ATAImages
 

Svakako, za nju nema zime bez obzira na to koliki su joj izdaci, uzimajući u obzir to da je jedna od najtraženijih sa naših prostora, pa tako i najplaćenijih.

- Prija je jedina koja može bez trunke razmišljanja da uloži neverovatne cifre jer po jednom nastupu uzima 10.000, a u inostranstvu i do 15.000 evra. Sve što je uložila će joj se vratiti za manje od dva meseca kroz nastupe, tako da se uopšte ne sekira oko troškova - zaključio je izvor za „Alo".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike