Tea Tairović posle haosa sa policijom na aerodromu preti medijima: To sad neću tolerisati!

09.10.2022

20:10

0

Autor: Marija Mitić

Pevačica je vidno besna zbog čitave situacije

Tea Tairović posle haosa sa policijom na aerodromu preti medijima: To sad neću tolerisati!
Tea Tairović - Copyright ATAImages/ A.A.

Mediji danas bruje o navodnom privođenju Tee Tairović u jutarnjim satima u Nemačkoj. Iako su u javnost dospele razne priče, pevačica se tek sada, posle čitavog dana oglasila na Instagramu pa objasnila šta se desilo.

- Obaveštavam sve ljude koji me vole i podržavaju da se mediji na osnovu nepouzdanih izvora služe potpuno pogrešnim terminima kada je moja današnja, manja neprijatnost u pitanju. Ja nisam ni hapšena, ni privedena, ni lišena slobode u bilo kom momentu. Svaki novinar ponaosob će biti tužen zbog lažnog predstavljanja moje današnje situacije - jasna je bila pevačica.

Printscreen Youtube/ teatairovic
Objava Tee Tairović na Instagramu

- Prošle godine sam oprostila, ove neću. Situacija na aerodromu bila je potpuno bezazlena i može se dogoditi svakome ko dosta putuje - zaključila je i prisetila se svog eksplicitnog snimka koji je u javnost isplivao prošle godine, a o kom je i sama javno govorila.

Podsećanja radi, menadžer Tee Tairović, Nikola Bojić Bridžis, se ranije oglasio pa otkrio šta je bilo posredi.

- Siguran sam da nije uhapšena zbog finansija. Prema informacijama od ljudi koje su sa Teom tamo, zadržana je jer je prekoračila dužinu boravka u Šengenskoj zoni. Dobio sam neke članke da se radi o finansijama, to znam da nije istina, jer sam se čuo i sa gazdom lokala u kojem je nastupala. Svi znate kako funkcioniše to sa ugovorima koje pevači potpisuju zbog nastupa u inostranstvu. Tea je veoma tražena, i skoro su svi njeni nastupi u zoni Šengena pa je verovatno tu došlo do problema. Ona bi sa našim papirima smela 90 dana da provede u zemljama koje spadaju u Šengej zoni, a to su sve zemlje Evropske unije, pa i Švajcarska. Uskoro očekujemo da je puste, pa ćemo znati detalje informacije - rekao je on danas za Pink.rs.

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike