Bojanić otkrio kako je stvarno u njegovom spotu završila majka Tee Tairović: Pevačica je zbog ovog napravila skandal!

27.10.2022

13:51

0

Bojanić otkrio kako je stvarno u njegovom spotu završila majka Tee Tairović: Pevačica je zbog ovog napravila skandal!
Miloš Bojanić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

U spotu za pesmu „Hajmo na noge“, koju izvodi pevač Miloš Bojanić, jednu od uloga ima i majka pevačice Tee Tairović, Božica Malević, koja je igrala šankericu. 

U emisiji Puls Srbije, voditelj je ugostio Bojanića, a jedno od pitanje je bilo i kako je došlo do saradnje između njega i Teine majke. 

- Kada je nastala ova pesma? Imaš i atratktivnu manekenku u spotu, voditeljku, je l' ti ona prijatelj? - upitao je voditej pevača.

Instagram printscreen/tea_tairovic
Božica Malević

- Poznanica - odgovorio je Bojanić uz osmeh i objasnio da su prijatelji retki i da se mogu nabrojati na prstima jedna ruke.

- Kako je došlo do saradnje? Tea mi je bila u emisiji pre dve nedelje i naljutila se kad sam je pitao za ovaj spot, imaš li ideju zašto? - pitao je voditelj.

- Ne vidim razlog zašto bi se ljutila. Ona je bila voditeljka, i ne znam ko mi je preporučio nju, mislim da je Peja. Žena je lepo izgledala, zgodna je. Pojavila se u spotu, odradili smo taj deo posla i to je to - rekao je Bojanić.

ATAImages/Antonio Ahel
Miloš Bojanić

Podsetimo, Tea je ranije voditelju na pitanje otkud njena majka u pomenutom spotu, drsko odgovorila kako je Božica zapravo učinila uslugu prijatelju. Bojanić je s druge strane, ipak, smatra samo poznanicom. 

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike