Miroslav Ilić zakazao i drugu Arenu: Sve je spremno za spektakularnu proslavu jubileja!

09.11.2022

13:02

0

Pevač još jednom dokazao koliko je priznat i dobar u onome što radi čitav svoj život

Miroslav Ilić zakazao i drugu Arenu: Sve je spremno za spektakularnu proslavu jubileja!
Miroslav Ilić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Miroslav Ilić rasprodao je sve ulaznice za svoj veliki solistički koncert u Štark Areni u Beogradu 10. decembra, i tom prilikom zbog velikog interesovanja zakazao još jedan veliki koncert na istom mestu dan kasnije.

Zbog velikog interesovanja, producent i menadžer pevača narodne muzike, Saša Mirković, objavio je da će Miroslav u Štark Areni ipak zapevati i 11. decembra, jer je koncert koji je zakazan za 10. decembar uveliko rasprodat i to više od mesec dana ranije.

Instagram printscreen/sasa_mirkovic_official
Miroslav Ilić zakazao i drugi koncert u Štark Areni

- Nema smisla da ljudi koji žele da prisustvuju spektaklu ne mogu da kupe kartu za Miroslavljev koncert 33 dana pre održavanja. Zato sam ubedio Miroslava da radimo i drugu Arenu, odmah narednog dana, 11. decembra – rekao je kratko Mirković.

Kako mediji prenose, Mirković mnogo vremena provodi u Areni jer sa saradnicima priprema veliku scenu za spektakl, pa više boravi tamo nego kod svoje kuće. U njegovoj organizaciji je i koncert Erosa Ramacotija za koji se karte takođe rasprodaju, a najavljen je za proleće - 21. aprila.

ATAImages/ M.M.
Miroslav Ilić zakazao i drugi koncert u Štark Areni

Osim toga što će uskoro pred punom Štark Arenom zapevati povodom pedesetogodišnjice karijere, Miroslav Ilić se nedavno u jednoj emisiji dotakao i muško-ženskih odnosa, pa između ostalog naglasio kako ne smatra da su muškarci jači od nežnijeg pola.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike